Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezzel a fényképezővel biztosan jó képet csinálsz majd

Dotkom

Ezzel a fényképezővel biztosan jó képet csinálsz majd

A Nikon bemutatta a D500 készüléket.

Az FX formátumú digitális SLR-ek teljesítményét rugalmas vázzal és megnövelt használhatósággal ötvöző csúcskategóriás DX formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépet. A fényképezőgép és a többi személyi eszköz közötti állandóan elérhető csatlakozást is lehetővé teszi.

Ezek elősegítéséhez a Nikon D500 az amatőröknek szánt fényképezőgépek piacának legfejlettebb AF-rendszerét tartalmazza; bevezeti a 4K UHD videorögzítési lehetőséget a Nikon DX formátumú kínálatába; sőt, ez az első olyan Nikon fényképezőgép, amelynek csatlakoztathatósága lehetővé teszi a mindig készen álló, azonnali megosztást a SnapBridge rendszeren keresztül.

„A vizuális kultúra új szintjére léptünk, amelyben az emberek képeken keresztül lépnek egymással kapcsolatba. Így az amatőr vásárlóink is egyre igényesebbek lesznek, és egyre többet várnak el a fényképezőgépektől. Ezért az új fejlesztéseink segítségével az FX formátum teljesítményét pakoltuk bele a D500 készülékbe, hogy kielégíthessük vásárlóink és a profi fotósok erős képtechnológiai étvágyát” – jelentette ki Tadashi Nakayama, a Nikon vállalati alelnöke, a képalkotási üzleti egység marketingosztályának vezetője.

nikond500

Hatalmas teljesítmény

A D500 kiváló a mozgó témák követésében: ugyanazt az új generációs 153 pontos AF-rendszert kapta, mint a D5. Precíz témabemérést nyújt még a körülbelül 10 kép/mp sebességű gyors sorozatfelvétel közben is, így az autó-motorsportok vagy az úti kalandok megörökítésében is kiválóan teljesít. A sok mozgást és gyönyörű jeleneteket rögzíteni kívánó amatőrök már 4K UHD videókon is felvehetik a történteket, az új EXPEED 5 képfeldolgozó motor révén pedig a D500 kiváló képminőséget nyújt. A D500 széles ISO-tartományt kínál 100-tól 51200-ig, amely akár Hi 5 (ISO 1640000-rel ekvivalens) szintre is bővíthető, így széles határok között mozgó megvilágítási körülmények között is lenyűgöző eredményt nyújt. A nagy teljesítményt és a sokoldalúságot a kényelmes kezelhetőséggel ötvöző D500 egy olyan eszközt jelent, amely a kreatív látásmódot és a lelkesedést erős képekbe képes átültetni, hogy a fotósok teljes mértékben kiaknázhassák a képességeiket.

Állandóan elérhető csatlakozás a Snapdrige segítségével

A D500 az első a Nikon fényképezőgép-kínálatában, amely tartalmazza az intelligens eszközökkel állandóan elérhető vezeték nélküli csatlakozási funkciót a Bluetooth Low-Energy szabvány révén. Ez az új Nikon fejlesztés lehetővé teszi a képek folyamatos és azonnali átvitelét a fényképezőgépről intelligens eszközökre valós időben, rögtön a kép elkészítése után, így a fotózást egy közösségi, kapcsolati élménnyé alakítja. Mindez automatikusan valósul meg, nem kell elindítani a képátvitelt a fényképezőgépen – az áramfogyasztás pedig mindkét eszközön alacsony marad, ami menet közben egy igen hasznos tulajdonság.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés