Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kevés a film a magyar Netflixen? Miért érnéd be ennyivel?

Dotkom

Kevés a film a magyar Netflixen? Miért érnéd be ennyivel?

Ezzel a kiegészítővel a más országok filmgyűjteményét is használhatjuk.

A Netflix Magyarországra érkezésének mind nagyon örültünk tudva, hogy nem kell többé online filmekre vadászni vagy a torrentezéssel bajlódni. Azonban ez az álom nem teljesen vált valóra, a magyar oldalon alig vannak filmek. Néhány percet eltöltve a rendszerrel rögtön feltűnt, hogy rengeteg film hiányzik, és a legújabb talán a 2013-as Pacific Rim. Mindennek az az oka, hogy a szolgáltató még nem szerezte meg a kellő jogokat a különböző filmek terjesztéséhez itthon.

Szerencsére külföldön ez másképp van, és egy ügyes trükkel elérhetjük más országok gyűjteményét. Ehhez a Hola Chrome kiegészítőt kell használnunk, melyet ezen a linken tölthetünk le.

A beüzemeléshez csupán néhány kattintás kell. Töltsük le a honlapról a programot, telepítsük és aktiváljuk a böngészőben. A Netflix oldalára érkezve a Chrome jobb felső sarkában válthatunk országot. Ezt követően újra be kell jelentkeznünk, de ha ezen is túl vagyunk, már be is töltődnek a remek filmek és sorozatok. A sorozatokhoz a USA-t, filmekhez pedig Kanadát ajánljuk első sorban, hiszen ezek az országok a legkiemelkedőbbek tartalommenyiség tekintetében.

Forrás: DigitalTrends



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés