Connect with us

Hirdetés

technokrata

Karácsonyi ajándékot keresel? Ezeket nézd meg!

Dotkom

Karácsonyi ajándékot keresel? Ezeket nézd meg!

A Technokrata új webshopjában számtalan érdekes terméket találsz. Mostani listánkban 5 olyan eszközt mutatunk be, amely jó ajándék lehet bárki számára.

Hamarosan itt a karácsony, ilyenkor pedig egyre lázasabban nézelődünk ajándékok után. Legyen szó akár a szerelmünkről, akár a gyermekekről, vagy épp a család többi tagjáról, mindenkinek igyeszük megtalálni a leginkább megfelelő meglepetést. Mostani listánkban az új Technokrata Shop kínálatából mutatunk be néhány hasznos terméket:

mygica_atv585_mediacenter_nologo

1. MyGica ATV585

Lassan már a csapból is az okostévék folynak, a gyártók pedig soha nem látott reklámhadjáratokkal igyekeznek meggyőzni a felhasználókat, hogy érdemes leváltani a régebbi modellt. De mi van akkor, ha a készülék egyébként teljes mértékben megfelelő és néhány funkció hiányán kívül semmilyen érv nem szól a váltás mellett? Ilyenkor jön a képbe a MyGica ATV585, az androidos kiegészítő, amivel egy pillanat alatt felokosíthatjuk a televíziót. Az Android 4.4 KitKat rendszert futtató készüléket fejlett médialejátszóval is ellátták, így a legújabb formátumban készült felvételeket is nézhetjük rajta. Mivel androidos eszközről van szó, ezért akkor sincs probléma, ha valami hiányozna, hiszen egyszerűen telepíthetünk rá újabb applikációkat.

A készülékről szóló tesztünket itt olvashatod.

miniprojektorhu_philips_philips_ppx_4935_img-2

2. Philips PicoPix PPX4935

Prezentációkhoz, nyaraláshoz vagy akár irodai munkához is tökéletes a Philis PicoPix PPX4935-ös miniprojektora, ami 350 lumenes fényerejével akár nap közben is használható. Az androidos projektor használatához akár áramforrásra sincs szükség, hiszen egy töltéssel 2 órán át működik.

A Philips újdonságáról szóló tesztünket itt olvashatod.

universal-charger

3. UniCharge mobil töltő

Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor egy nyaralás során nemcsak a fényképező, de az okostelefon is felmondja a szolgálatot. Erre nyújt megoldást a UniCharge, ami a nevéhez méltóan egy univerzális töltő. Amellett, hogy AA, illetve AAA típusú akkumulátorokat is tölthetünk vele, egyedi foglalatának hála akár a speciális fényképezőgép akkumulátorokkal is elboldogul, illetve az USB csatlakozójának hála az okostelefont is tudja egyidejűleg tölteni.

A3st01

4. Airwheel A3

Ismerd meg a közlekedés új módját! Az Airwheel A3-as modellje egy töltéssel akár 35 km-en át is működik, segítségével pedig a város igazi királya lehetsz. A különleges jármű elképesztő szórakozást jelent minden korosztálynak, így bátran megveheted bárkinek! Persze az ára nem olcsó, de az efféle innovációért fizetni kell.

Az Airwheel A3-asról szóló tesztünket itt olvashatod.

sticky-mounts-black-orange_4

5. Sticky Mounts kamera tartó

Rögzítsd életed élményeit a kameráddal! A Sticki Mounts segítségével legyen akár GoPro vagy más típusú hordozható kamerád, kényelmesen felszerelheted bárhova, így olyan helyzetekből is készíthetsz felvételeket, amelyekre egyébként nem lenne lehetőséged.

Reméljük, hogy találtál valamit a fenti listában, ami elnyerte a tetszésed! Ha igen azért, ha pedig nem, akkor azért nézz körbe a Technokrata Shop-ban, hiszen sok más érdekességgel is találkozhatsz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés