Connect with us

technokrata

Kártyás vagy? Most ingyen netet ad a Telenor!

Dotkom

Kártyás vagy? Most ingyen netet ad a Telenor!

Kártyás vagy? Most ingyen netet ad a Telenor!

Kártyásoknak jár a korlátlan Facebook, Facebook chat, WhatsApp és Twitter a Telenornál.

Minden kártyás ügyfelét megajándékozza a Telenor a karácsonyi időszakban: korlátlanul használható a Facebook, Facebook Chat, WhatsApp és Twitter a MyChat szolgáltatással, ráadásként extra 250 MB adatkerettel 30 napig, mindössze 1500 forint egyenlegfeltöltés esetén. 

Az ünnepi ajánlattal a Telenor kártyás ügyfeleinek kedvez: ha 2016. január 27-ig legalább 1500 forinttal feltöltik egyenlegüket, egyszeri alkalommal, díjmentesen aktiválhatják a MyChat szolgáltatást. Az ajánlattal a vállalat szeretne köszönetet nyilvánítani kártyás ügyfeleinek és bízik benne, hogy ezzel a gesztussal még gördülékenyebbé válik számukra a kapcsolattartás szeretteikkel az ünnepek alatt és az újévben is.

internettelenor

Amiért igazán jó kártyásnak lenni a Telenornál

A MyChat szolgáltatással a Telenor kártyás ügyfeleinek a megrendeléstől számított 30 napon át korlátlanul érhető el a Facebook, a WhatsApp üzenőprogram és a Twitter mikroblog-szolgáltatás – akár alkalmazásból, akár a telefon böngészőjéből csatlakoznak ezekhez, használata nem terheli az ügyfelek adatkeretét. Könnyedén megoszthatóvá válik így az ünnepi bevásárlólista, vagy a régen vágyott karácsonyi ajándék, ami szembe jött a Facebookon, elküldhető Facebook chaten vagy WhatsAppon és végül a fa alól kiposztolható Twitteren. A MyChat nem csak okostelefonokkal, de mobilinternetet támogató hagyományos készülékekkel is használható.

A közösségi oldalakon gyakran szerepelnek külső weboldalakra mutató linkek, ezek megnyitásához a Telenor a MyChat szolgáltatásban további 250 megabájt, tetszőleges célra felhasználható, belföldi hipernetes adatforgalmat biztosít, amelynek aktuális felhasználtságáról a MyTelenor nevű online felületen vagy a MyTelenor okostelefon alkalmazásban bármikor tájékozódhatnak, de SMS-ben is figyelmeztetést kapnak, ha elhasználták az adatkeret 80 százalékát.

internettelenor2

A MyChat szolgáltatást nagyon egyszerűen aktiválhatják a Telenor kártyás ügyfelei, az 1500 forintos feltöltés megtörténtéről tájékoztató SMS-re válaszolva kell elküldeniük (idézőjelek nélkül) a „MYCHAT”üzenetet. A csomag aktiválásáról szöveges üzenetben kapnak megerősítést. A  30 nap leteltét követően a kártyás ügyfelekegyszeri vagy megújuló havidíjú adatjeggyel tudnak mobilinternetezni.

A közösségi média elérés biztonságos használatához a Telenor a Hipersuli biztonságos internet ismertető anyagát ajánlja, mely ingyenes regisztrációt követően a hipersuli.hu oldalon érhető el. A hétrészes, több korosztályra osztott tananyagból megtanulhatják az érdeklődők, hogy hogyan tudják tudatosan és biztonságosan használni a közösségi csatornákat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu