Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már a Google is Star Wars-lázban ég!

Dotkom

Már a Google is Star Wars-lázban ég!

Jedi vagy Sith? Te döntesz az új bővítménnyel.

Már nagyon közel van a legújabb Star Wars mozipremierje. Kevesebb, mint egy hónap és én is az éjféli vetítés kezdésére váró tömegben fogok nyomorogni. Addig azonban igen kedvesek velünk a készítők, és gyakorlatilag heti több kis előzetessel lepik meg a közönséget, ami mindig egy-két új jelenettel növeli a feszültséget a rajongók körében.

Most a Google Chrome böngészője kedveskedik a fanatikusoknak és a szórakozni vágyóknak. Ha felmegyünk a https://www.google.com/starwars/ oldalra megjelenik a Google fiókunk és választhatunk, hogy a jedik mellé szeretnénk állni, vagy engedünk a sötét oldal csábításának és a sithekkel díszítjük fel böngészőnk.

Miután csatlakoztunk egy bővítmény hozzáadásával, máris láthatjuk a változásokat. Ha új lapot nyitunk meg mindig egy-egy új kép jelenik meg a filmből, a választott oldal főszereplőivel. A Youtube-on a fennt lévő töltőcsík, valamint a videóknál a betöltés is egy fénykard lesz, olyan színű, amilyen oldalt választottunk. Ezekhez hasonló rengeteg friss tartalmat lehet megtalálni még, ha figyel a felhasználó.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés