Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan így jönnek majd a Messenger üzenetek az ismeretlenektől

Dotkom

Hamarosan így jönnek majd a Messenger üzenetek az ismeretlenektől

A Facebook úgy döntött átalakítja a nem ismerősök közti chatet.

Eddig ha egy ismeretlen próbált nekünk üzenet küldeni a Facebook-on, az Egyéb üzenetek kategóriájában találtuk a levelét, melyet szinte senki sem nézett meg. Most a közösségi oldal úgy döntött, hogy átalakítja az alig használt funkciót, és új módot kínál a kapcsolatfelvételre.

Az újdonság a Message Request nevet kapta és a Messengerben az többi beszélgetés fölött jelenik meg. Ha látjuk, hogy egy lehetséges ismerőstől jött az üzenet, válaszolva a chat rögtön átkerül majd az Inbox kategóriába. Ha azonban nem kívánjuk felvenni a kapcsolatot nincs egyéb teendőnk mint az “ignore” gombra kattintani és többet nem látjuk az üzenetet. A legjobb benne az, hogy a feladó nem látja, hogy elolvastuk-e, illetve a figyelmen kívül hagyottak is visszakereshetőek a kiszűrt üzenetek között.

Most, hogy az oldalt több mint 700 millióan használják aktívan, egy új korszaka kezdődhet az online kapcsolatfelvételnek anélkül, hogy az idegesítő spam-ek ellepnék üzeneteinket. A Message Request a napokban érkezik meg az alkalmazásokba és a webre.

Forrás: TechCrunch



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés