Connect with us

Hirdetés

technokrata

Régóta vártál az új Apple TV-re? Most eljött a te időd!

Dotkom

Régóta vártál az új Apple TV-re? Most eljött a te időd!

Már hazánkban is rendelhető az Apple TV legújabb változata.

Végre Magyarországra is megérkezett a kaliforniai gyártó legújabb készüléke. A szeptemberi keynote eseményen bejelentett Apple TV a hazai honlap szerint már rendelhető és 3-5 munkanapon belül ki is szállítják a vásárlónak. A nagy érdeklődéssel várt gép leginkább az új, érintőfelülettel ellátott távirányítója és a saját App Store alkalmazásboltja miatt számíthat majd nagy népszerűségre.

AppleTV_MainMenu

Az új, 4. generációs Apple TV ára igen borsos, hiszen míg a régebbi verzióért 24990 forintot kértek, addig az új modell ára, háttértártól függően 56990 és 76990 forint között alakul. Míg előbbinél 32 GB, addig utóbbi esetén 64 GB-os tárhellyel számolhat a vásárló. Az áremelés oka sajnos nem csak a fejlettebb hardver, hanem az igen kemény dollár-forint átváltás is lehet, ugyanis a cég 299-304 forintos áron konvertálja az amerikai valutát, ami közel 20 forinttal magasabb, mint a jelenlegi MNB középárfolyam. Amennyiben még egy HDMI kábelt is szeretnénk hozzá vásárolni, az plusz 6790 forinttal toldja meg a végösszeget.

Jelenleg még csak az apple.hu-n lehet kapni az új Apple TV-t, de hamarosan a többi viszonteladónál is megjelenik majd a kaliforniai gyártó legújabb modellje.

Forrás: Appleblog



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés