Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fizetős lesz a YouTube!

Dotkom

Fizetős lesz a YouTube!

A cég szerda este jelentette be a fizetős szolgáltatást.

A legnagyobb videomegosztó szerda este tette közzé a hírt, amiben közlik, hogy indítanak egy fizetős szolgáltatást az oldalon. Nem kell félni! Ez nem tünteti el az ingyenes részét az oldalnak, csupán extrákat biztosít a fizető felhasználóknak.

YouTube Red néven indul majd a felület, melyre 9,99 dolláros havidíjat befizetve tud az ember regisztrálni. A fizető felhasználók három olyan plusz funkciót kapnak, amit sokan vártak. Az első és egyben talán a leghasznosabb, a reklámmentesség. Így végre nem kell végignézni, meghallgatni a reklámokat, ezzel félbeszakítva a videót. Ez természetesen nemcsak számítógépre, de telefonra, tabletre is érvényes lesz, ha egy felhasználói fiókkal vagyok összekapcsolva. A másik a telefonos alkalmazáson megengedett lesz a háttérben történő futtatása a videónak. Tehát ha kilépünk a programból, vagy lezárjuk a telefonunk, akkor a videó megy tovább és nem áll le. A harmadik, szintén nagyon hasznos funkció, a menthető videó. Ez a funkció csak a telefonos és tabletes applikációban érhető el. A lényege, hogy lementhetjük a videót, így később, amikor nem leszünk netközelben, akkor is meg lehet nézni. A fizetők továbbá hozzáférést kapnak a Google Play Music All Acces szolgáltatáshoz is.

A szolgáltatást jövő hét szerdán indítja a YouTube, természetesen Amerikában elsőként. Az itthoni megjelenés még nem ismert.

Sajnos ennek a velejárója lesz, hogy lesznek majd olyan videók, melyeket csak fizetős felhasználók érhetnek el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés