Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újra drágán adja Bruce Willis az életét!

Dotkom

Újra drágán adja Bruce Willis az életét!

A Fox stúdió berendelte a Die Hard ( Drágán add az életed!) 6. részét.

A 20th Century Fox bejelentette a tervét a következő kultusz-akciófilm eposzának. A stúdió elképzelései szerint, nemcsak az előző filmek folytatásaként játszódna a cselekmény , hanem egy eredet történetet bemutató cselekményszál is helyet kapna a vásznon.

BruceWillisDieHard

Az 1979-ben játszódó eseményeknél betekinthetnénk a fiatal John McClane életébe, mint újonc rendőr. A főbb akciók is ebben az idősávban történnének.

A filmet Len Wiseman rendezné. Ő már rendezett korábban a szériához tartozó mozit, a Die Hard 4.0-t. Nevéhez köthető még az Underworld 2 része is, és a Hawaii Five-O című sorozat. Producernek a studió  Lorenzo di Bonaventura-t szerezné meg, akinek már történetesen kész is van egy szkriptje a történethez, melyet a Fox szeretne beleilleszteni, mint ahogy azt tette ‘Az élet mindig drága’ (Die Hard 3, 1995) filmnél is.

Bruce Willis visszatér a filmbe. Igaz már nem egyedüli John McClane-ként, hiszen a színész már nem játssza el a fiatalkori főszereplőt is. A most 60 éves legenda mint a jelenkori McClane szerepel majd a folytatásban. A legnagyobb kérdés most az, hogy ki tudná eljátszani a terroristák tömegét túlélő ex-rendőr fiatal énjét.

Forrás: thehollywoodnews.com



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés