Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két franchise-t is feltámaszt a Fox

LifeStyle

Két franchise-t is feltámaszt a Fox

Az amerikai filmstúdió legendás filmjeinek folytatását rendelte el.

Az erősen felnőtt kategóriájú Alien és Predator filmek régen rengeteg pénzt hoztak a konyhára. A gyártók ezért sok folytatást készítettek nekik. Az Alien első és második része is alapmű a sci-fi és thriller rajongóknak. A harmadik részt is remekül készítették el, azonban sajnos itt nem álltak meg és a 4. rész már siralmasra sikerült. A Predator is hasonló utat járt be. A Schwarzenegger főszereplésével mozikba került első film tarolt, még a második is elment, de az utolsó filmmel itt is buktak. Aztán jött a közös film, ráadásul kettő is, ami hasonló karriert futott be, mint késői társai.

predator-movie-shane-black1

Mindkét franchise az utóbbi években lendült fel ismét. Az Antal Nimród rendezte Predators nem vallott szégyent, nem beszélve a Ridley Scott-féle Prometheusról, ami egyfajta előtörténete az eredeti Alien-nek.

Most a Fox bejelentette, hogy nem csak a Prometheus kap folytatást, hanem a Predatort is még egyszer rászabadítják a Földre. Az előbbi film inkább hasonlít majd a 79-es eredeti filmhez történetben, mint a 2012-hez. A címe is erre utal: Alien:Covenant. A Predator-t Shane Black rendezi majd, akinek nem ismeretlen a terület. Szerepelt az első filmben is, mint a képregényt olvasó, szemüveges Schwarzi egységében. Ezen kívül hatalmas geek, és a Vasember 3-ban is megmutatta, hogy érti a dolgát.

alien_logo2.0.0

A gyártó az Alien : Covenant-ot 2017 októbere helyett már augusztusban be szeretné mutatni. Valószínűleg azért került előrébb a dátum, mert őszre egy szuperhős filmet terveznek, ami várhatóan a Deadpool 2 lesz, és nem szeretné a Fox, ha kiütné egymást a két film. A Predator 4 pedig 2018 márciusától érkezhet a mozik vásznára.

 

 

Forrás: Index



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés