Connect with us

Hirdetés

technokrata

Széttrollkodják az Apple androidos alkalmazását

Dotkom

Széttrollkodják az Apple androidos alkalmazását

A felhasználók rendesen lehordják az almás vállalat költöztető applikációját.

Amikor bemutatkoztak az új iPhone 6s és 6s Plus, az Apple egy új alkalmazással igyekezett kedveskedni azon felhasználóknak, akik androidos okostelefonról váltanának iPhone-ra. Nos, az iOS 9 immár letölthető, az alkalmazás pedig szintén fent van egy ideje a Play Áruházban. Arra viszont talán még Tim Cook és csapata sem számított, hogy a fanatikusabb androidos emberek valósággal rávetik magukat a “friss húsra”.

apple_android_2

Noha még nem sokan vehették igénybe, de már 3,5 ezernél is több értékelést kapott. Azonban az általunk frissen készített képek alapján látható, hogy ezeknek négyötöde 1 csillagos. Noha lehet, hogy a program még nem működik tökéletesen, de ha a szöveges értékeléseket is megnézzük, látható, hogy sokan poénból vagy kifejezetten trollkodásból adták a legrosszabb minősítést rá.

apple_android_3

Maga a Move to iOS működése elég egyszerű. Nem kell előzetesen lementenünk semmit, csak feltesszük a régi androidos mobilunkra, majd az új iPhone vagy iPad segítségével egy privát WiFi-t kell létrehozni, amelyre a másik telefonnal csatlakozunk. Ezután a program segítségével át tudjuk másolni az adatokat, mint például a névjegyzék, üzenetek, naptár, de a könyvjelzők és a beállított e-mail fiókok is megoldhatók ilyen módon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés