Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezt nem hiszed el: A Leica miatt megy tönkre az Apple programja!

Dotkom

Ezt nem hiszed el: A Leica miatt megy tönkre az Apple programja!

Apple és Leica? Együtt nem megy!

Szoftverhibák vannak, voltak és lesznek is a jövőben. Ameddig ember alkotja meg a programokat, az apróbb problémák bizony elkerülhetetlenek. Ettől függetlenül azért néha sikerül úgy összekavarni a szálakat, hogy az ember nem igazán érti, hogy ezt mégis hogyan sikerült.

Így van ez most is. A Leica a héten dobta piacra a legújabb, az M Monochrom (Typ 246) típusú fényképezőjét. Ahogyan a nevéből is látszik, az újdonság monokróm fényképeket készít. Épp ez okozza a problémát is, az Apple nem is olyan régen megjelent Fotók szoftvere ugyanis ettől teljesen kikészül.

leicaphotos

A fényképező által készített, DNG formátumú fotók ugyanis teljesen lefagyasztják az alkalmazást a megnyitási kísérlet során. Ez pedig oda vezet, hogy végül akár a teljes könyvtár is megsérülhet, azaz az összes fotó az enyészeté lesz.

A Leica ezért azt javasolja, hogy azok a korai vásárlók akik már a kezünkben tudhatják a modellt, azok inkább ne nyissák meg az Apple Fotókat. Mindeddig az Apple nem reagált a problémára, így nem tudjuk, hogy mikorra készül el a megoldás.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés