Connect with us

technokrata

A legjobb gémerek is Logitech eszközöket használnak

logitech_team_empire

Dotkom

A legjobb gémerek is Logitech eszközöket használnak

Logitech, a gamer kiegészítők egyik vezető fejlesztője a mai napon bejelentette, hogy a Team Empire – Oroszország vezető, profi játékos csapata – tagjai mostantól kizárólag egy számukra összeállított Logitech G hardware mixet fognak használni a bajnokságok alkalmával. A versenyek során használt összeállítás headset-eket, egereket, billentyűzeteket és egérpadokat tartalmaz. A Team Empire emellett a növekvő érdeklődésnek örvendő játékos eseményeken a Logitech hivatalos, Oroszországi képviselőjeként is felléphet.

“Az eSport egyre hangsúlyosabb részt szakít magának a PC-s játékok piacán, és ez igaz Oroszországra is,” mondta el Andreas Schicker, a Logitech Gaming EMEA vezetője. “A Team Empire hosszú ideje jelentős szereplő a gaming területén. Nagy megtiszteltetés számunkra a keleti piac legjobb játékosaival együttműködni. Az együttműködésnek és a csapat visszajelzéseinek köszönhetően a legjobb játékos perifériákat fejleszthetjük.” – tette hozzá.

logitech_team_empire

A Team Empire Oroszország és a Független Államok Közösségének egyik vezető csapata, legyen szó bármilyen eSport ágról. A szervezetet 2004-ben alapították, központja Moszkvában található. A Team Empire Oroszország egyik legnagyobb és legismertebb – elsősorban StarCraft II, Dota2, Hearthstone, Call of Duty, Heroes of the Storm és League of Legends csapataikról – játékos szervezete.

“Büszkén válunk a mai naptól a Logitech G család tagjává, örülünk, hogy mi képviselhetjük őket Oroszországban. Hosszú út áll előttünk, mindent meg fogunk tenni a siker érdekében”, – mondta el Sergei Bikovskiy, a Team Empire menedzsere.

Örülök, hogy újabb partnerre találtunk a Logitech G által. A játékos eszközök minősége fontos szempont a bajnokságokra való készülés során. Az új lehetőségekkel mostantól még nagyobb sikerekre törhetünk”- mondta el Roman “Resolut1on” Fomynok, a Team Empire Dota2 csapatkapitánya.

A Logitech által támogatott eSport csapatokról, illetve CS:GO, Dota2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm, League of Legends, Super Smash Bros. Melee és sok más eSport bajnokságokról további infókat Facebook oldalunkon és @LogitechG Twitter csatornánkon találtok.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin