Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezen a tárhelyen minden adat elfér

Dotkom

Ezen a tárhelyen minden adat elfér

Akár 24 TB-nyi adat is elfér a D-Link új hálózati tárolóján.

A D-Link tovább bővíti ShareCenter NAS tároló termékcsaládját a DNS-340L 4 fiókos Cloud Hálózati Tárolóval. A négy, egyenként akár 6TB merevlemezzel feltölthető doboz az összesen akár 24TB tárkapacitást jelentő JBOD mód mellett számos biztonságos RAID konfigurációval is védi a felhasználók adatait. A három USB portra hálózati nyomtató vagy külső tárolók csatlakoztathatók. A két Gigabites port nagysebességű hálózati adatátvitelt kínál akár egy bonding routeren, akár link aggregációt biztosító smart switchen keresztül. A DNS-340L számos üzleti felhasználást segítő szolgáltatása mellett is mindössze nettó 75 000 Ft-ért kerül a hazai boltokba.

Kimagasló tárkapacitás, kimagasló teljesítmény

A DNS-340L négy 3.5’’ SATA merevlemez befogadására kész egyenként akár 6TB kapacitással. A merevlemezek behelyezéséhez nem szükséges semmilyen eszköz, sőt, a hot swapping funkciónak köszönhetően akár a készülék kikapcsolása nélkül is cserélhetők a lemezek. A RAID 0, 1, 5, 10, 1+0 konfigurációk a merevlemezek meghibásodása esetén is biztosítják a fájlok, fotók, videók elérhetőségét. A DNS-340L a D-Link eddigi leggyorsabb, 1,2GHz Marvell chipsetet tartalmazó tárolókészüléke a számos alkalmazás kiszolgálása érdekében kétszeres, 512MB DDR3 memóriát kapott.

DNS 340L Front

Bármikor, bárhonnal elérhető adatok – akár okostelefonról is

A DNS-340L biztonságos adatkezelést kínál több készülékről is. A Windows, Mac és Linux kliensek a beépített NFS szerveren keresztül minden további szoftverigény nélkül elérhetik a NAS doboz tartalmát. Emellett az ingyenesen elérhető Access NAS iOS és Android alkalmazás okostelefonról vagy tabletről is elérhetővé teszi a fájlokat, fotókat, zenéket, videókat külön ftp kiszolgáló alkalmazás keresgélése nélkül. A DLNA és iTunes médiaszerverek lehetővé teszik zenék, videók továbbítását DLNA képes lejátszókra.

Hatékony védelem az adatvesztéssel szemben

A ShareCenter hatalmas tárkapacitást kínál legyen szó családi fotó- és videóalbumokról vagy irodai tervdokumentumokról, kreatív anyagokról. A fontos adatok védelméről a mellékelt backup szoftverrel gondoskodik a laptopok, tabletek merevlemezének, adattárolójának meghibásodása esetén. Természetesen a NAS doboz adatainak távoli, felhőalapú backup mentése is beállítható az Amazon S3, Google Drive és Dropbox integrációnak köszönhetően.

DNS 340L Back

Teljes körű Mac támogatás

A D-Link nemcsak a DNS-340L iOS alóli kezelését biztosító Storage Utility készítése során fektetett hangsúlyt a mind több irodában és háztartásban megjelenő Apple eszközök kiszolgálására, de a Beállítás Varázsló és az Access NAS mobilalkalmazás is elérhető iOS felhasználók számára. Az Apple Time Machine támogatás pedig biztosítja a Mac gépekről készített biztonsági mentéseket.

Energiahatékonyság

A DNS-340L mindössze 23 wattot fogyaszt készenléti módban, melyből másodpercek alatt képes felébredni. A további energiatakarékosságot segíti az időzethető kikapcsolás és az Ethernet portok áramfelvételének szabályozása.

DNS-340L_apps_interface

mySurveillance és további beépített alkalmazások

Az alapfunkciók mellett a DNS-340L egy alkalmazáskezelő menüponttal is rendelkezik, ahol olyan hasznos beépített funkciókkal találkozhatunk, mint a fájlkezelő myFiles, a fotókezelő myPhotos vagy a zenei fájlokat rendező myMusic. Talán a leghasznosabb alkalmazás a négy D-Link Cloud kamera menedzsmentjét és képének rögzítését biztosító mySurveillance.

Elérhetőség és ár

A DNS-340L ShareCenter+ 4 fiókos Cloud Hálózati Tároló április eleje óta Magyarországon is elérhető. A bruttó 95 580 Ft-os ár lényegesen kedvezőbb a hasonló kategóriájú Qnap és Synology tárolókhoz képest.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés