Connect with us

technokrata

400 dolláros akciót tart a Google

Dotkom

400 dolláros akciót tart a Google

Most ingyen letölthető a 400 dollárért kínált Google Earth Pro.

Bizonyára sokan használják a Google Earth-t, hiszen az interaktív földgömb segítségével rengeteg érdekességet megtekinthetünk. Legyen szó akár egy nyaralás megtervezéséről vagy épp a holnapi céges rendezvény környéki parkolóhelyek megkereséséről, a Google népszerű szolgáltatása egy pillanat alatt hathatós segítséget nyújt.

earthpro

Azt azonban kevesen tudják, hogy a Google Earth-nek létezik egy Pro kiadása is, mely  az alap funkciók mellett demográfiai adatok megjelenítésével , forgalmi adatréteget bemutatásával vagy épp fejlett rajzeszközökkel próbál a használója segítségére lenni. Ezért eddig 400 dollárt kellett fizetni, ám most, egy nagylelkű akció hatására ingyen is hozzáférhető a szolgáltatás.

Ehhez nincs más dolgunk, mint megadni néhány adatunkat az alábbi linken, majd a visszaérkező e-mailben található linkre kattintva letölteni az applikációt. Ez a kiadás kizárólag Mac és Windows felhasználók számára érhető el, a táblagépeken és okostelefonokon található kiadás továbbra is marad a hagyományos, eddig megszokott verzió.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu