Connect with us

technokrata

Az SAP újra elismerte a HostLogic világszínvonalú teljesítményét

Dotkom

Az SAP újra elismerte a HostLogic világszínvonalú teljesítményét

A magyar cég hazánkban első, a világon 14. SAP partnerként megkapta az SAP HANA szolgáltatói minősítést, miközben 12 éve őrzi kiváló SAP Hosting partneri címét is.

Nemrégiben fejeződött be az SAP szakosodott partnereinek minőségi auditja, amelyen a HostLogic Zrt. sikerrel bizonyította be Magyarországon első, a világon 14. SAP partnerként, hogy gyorsan és hatékonyan képes elsajátítani akár a forradalmian új technológiákat is. A mostani speciális átvilágításon a magyar cég először mutatta be saját SAP HANA szolgáltatási fejlesztéseit és képességeit is. Az ennek elismeréseként odaítélt „Certified Provider of SAP HANA Operations Services” címet az SAP 265 minősített partnere közül a HostLogic előtt eddig csak 13 cég kapta meg a világon. Ez az elismerés egy olyan SAP által fejlesztett szoftvertermékhez kapcsolódik, amely a memóriában futó adatbázis-kezelés révén forradalmian gyors és hatékony üzleti alkalmazások lehetőségét teremti meg, akár hatalmas adatmennyiség (Big Data) esetén is.

„Az informatika közismerten gyorsan fejlődő, folyamatos innovációt és tanulást igénylő iparág, amelyben nekünk szolgáltatóknak kell és lehet élen járni. Büszkék vagyunk az újabb elismerésre, amely alátámasztja, hogy világszintű összehasonlításban is gyorsan tudjuk beépíteni az innovációs eredményeket a tudásunkba. Ez biztonságot és a fejlődés lehetőségét jelenti az ügyfeleinknek, és számunkra is kiváló megerősítés.”- nyilatkozta Görbics Zoltán, a HostLogic Zrt. igazgatósági tagja az SAP HANA szolgáltatói minősítés elnyerése kapcsán.

Az említett audit alapján a HostLogic ismét megkapta az immár 12 éve őrzött és a régióban egyedüli „Advanced Hosting Provider” címet is, amely a legmagasabb szintű SAP tanúsítványnak számít, így a magyar cég újra Közép-Kelet-Európa legmagasabb színvonalú SAP hosting-szolgáltatójának bizonyult. Az audit számszerűen is alátámasztotta, hogy a cég hosting szolgáltatásának minősége, széleskörűsége, munkatársainak technikai és szakmai felkészültsége az európai átlag feletti, ugyanakkor a HostLogic által kínált árak minden országban versenyképesek.

sap

A közép-kelet-európai régió piacvezető SAP hosting-partnerének számító HostLogic ma már 50 ügyfelének 9 országban, többek között Franciaországban, Csehországban, Szlovákiában, Ukrajnában és Törökországban nyújt integrált üzleti megoldásokat alkalmazás-szolgáltatóként. A cég árbevételének jelenleg több mint 45 százaléka származik hosting jellegű tevékenységből, s ez az arány évről évre bővül. Mindez arra vezethető vissza, hogy a vállalatoknak egyre magasabb színvonalú IT-infrastruktúrára van szükségük, kiemelten fontosnak tartják a magas működési biztonságot, a szolgáltatott alkalmazások rugalmasságát, egyszerű bővíthetőségét és a gyors használatba vételt. Ezeket a képességeket az igény szerinti bérelhetőség és a magas színvonalú szakértői támogatás is erősíti.

A HostLogic szakértői úgy látják, a hoszting szolgáltatási képességek ma különösen keresettek az exportorientált gép- és alkatrész-gyártó hazai iparvállalatok, az élelmiszer- és feldolgozó ipar nemzetközi szereplői, illetve a kis- és nagykereskedelmi hálózatok körében. Ma már a szoftver generációs váltás előtt álló iparágakban is – mint például az egészségügy, a közigazgatás és egyéb közszolgáltatók – egyre nagyobb az érdeklődés a hosztolt vagy bérelt forma iránt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin