Connect with us

technokrata

Nyerj páros belépőt az MTV EMA díjátadóra!

Dotkom

Nyerj páros belépőt az MTV EMA díjátadóra!

Idén 20. alkalommal rendezik meg az MTV EMA díjátadót, ahol fergeteges show kíséretében ünneplik és díjazzák a legnagyobb sztárokat és legjobb zenei előadókat. Az MTV műfaji és országhatárokon átívelő gálájára november 9-én kerül sor a skóciai Glasgow-ban, ahol a rangos fellépők között lesz Ed Sheeran és Ariana Grande. A házigazda szerepében pedig az elismert női rappert, Nicki Minajt láthatjuk majd. A tévénézők a korábbi években megszokott módon, élőben követhetik az eseményt a zenecsatornán, ráadásul az Invitel és az MTV jóvoltából egy szerencsés Invitel-előfizető és kísérője személyesen is részese lehet majd az eseményeknek.

Az Invitel és az MTV közös játékán bárki részt vehet, aki az Invitel saját szolgáltatási területén aktív előfizetéssel rendelkezik. A vállalat ezzel is szeretne lehetőséget nyújtani hűséges, zenerajongó ügyfeleinek, hogy a tévéképernyőn túl is kedvenceikkel együtt szórakozzanak. Ahhoz, hogy valaki eséllyel pályázzon a nyereményre, nem kell mást tennie, mint regisztrálni, majd három kvízkérdésre helyesen válaszolni október 13. és 26. között a www.invitel.hu/mtvema weboldalon, ahol a játék részletei is megtalálhatók: Az MTV EMA díjátadóra szóló páros belépőt a mindhárom kérdésre jó választ adó ötezredik játékos viheti majd el. A nyertes és útitársa utaztatásáról és szállásáról is az MTV gondoskodik.

Az itthon maradók sem szalasztják el a show-t, hiszen az MTV csatornán élőben követhetik az eseményeket november 9-én magyar idő szerint este 9-től, illetve az ismétlést is megnézhetik egy héttel később a VIVA TV-n.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin