Connect with us

technokrata

Újabb hasznos szolgáltatást kap a Google kereső

Dotkom

Újabb hasznos szolgáltatást kap a Google kereső

A tünetekre való keresés helyett videochaten keresztül egyeztethetünk valódi orvosokkal.

A tünetekre való keresés közel sem ritka a Google-on. Rengeteg ember keres rá lehetséges betegségeire a tünetek alapján, azonban a végtelennek tűnő információs forrásoknak köszönhetően elég könnyű elhitetni magunkkal egy adott betegség fennállását, míg a valóság egészen más.

Éppen ezért a keresőóriás új szolgáltatással fog bővülni, mellyel könnyebb dolgunk lesz a keresés kapcsán, és egy igazi orvossal is videóchatelhetünk. Nem akarják figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy a legjobb megoldás orvoshoz menni, és szakértők által felállítani a lehetséges diagnózist, de ezzel a legtöbb esetben mégis megoldást kaphatunk.

Ahogyan a képernyőfotón is látszik, amint beírunk egy tünetet (pl. térdfájdalom), a motor felismeri és különböző új opciókkal lát el bennünket, többek között a videóbeszélgetés indításával. Az is látható, hogy a próbaidőszak alatt minden költséget a Google áll, ami azt jelenti később bizony pénzt kérhetnek a szolgáltatásért, de ez teljesen érthető.

Természetesen vannak limitációi az ilyen orvosi vizsgálatnak, de mindenképpen olcsóbb és gyorsabb megoldás lesz számunkra, és ha a valódi látogatás elengedhetetlen az orvos biztosan javasolni fogja. Az indulásról még nincsenek hivatalos információink, de bizonyára nem fogunk csalódni a GooglebanSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin