Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az OS X Yosemite Beta mától letölthető

Dotkom

Az OS X Yosemite Beta mától letölthető

Ha benne voltunk az első egymillió feliratkozóban, a Mac App Store-ból letölthetjük a megújult operációs rendszer béta verzióját.

Az új OS X Yosemite rendszer bemutatásakor az Apple ígéretet tett a szoftver béta verziójának publikálására. Így is tett az óriásvállalat, és tegnap megkérdezte felhasználóit, az esetleges frissítésről. Aki feliratkozott a béta programra, és benne volt az első egymillióban, ma letöltheti a megújult operációs rendszert. A visszaigazolás e-mailben érkezett meg a felhasználóknak, és aki lemaradt az első körről még kell várnia a bétára.

A Mac App Store-ban a kapott kódot felhasználva indíthatjuk a letöltést és már a miénk is a Yosemite. A Feedback Assistant applikációval segíthetünk a fejlesztőknek, azzal hogy folyamatos visszajelzést küldünk a szoftverről és az esetleges észrevételekről. Az előzetes verzió csaknem minden bemutatott funkciót tartalmaz, közöttük a Today nézetet, a frissített Spotlightot és Safarit, és a Messages programot is. Az olyan szolgáltatások, melyekhez elengedhetetlen az iOS 8, mint például a Continuity, nem fognak működni, hiszen ebből a szoftverből nem készült béta a mobilokra. Mindkét rendszer hivatalos megjelenése idén ősszel várható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés