Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen Facebook nyáron a mobilodon

Dotkom

Ingyen Facebook nyáron a mobilodon

A Telenor ezzel a lépéssel akár több fiatal előfizetőt is magához csődíthet, hisz a legtöbben Facebookozásra használják a készüléküket.

A Telenor ma bejelentette, hogy ügyfelei június 13-tól egészen augusztus 31-ig belföldön teljesen ingyenesen használhatják a Facebookot mobileszközeiken és számítógépükön egyaránt. A Telenor tisztában van azzal, hogy a közösségi média egyre fontosabb szerepet tölt be ügyfelei és a közösségek életében. Ezért több mint 1 millió mobilinternet előfizetője számára lehetővé teszi, hogy adatforgalmi korlát nélkül kövesse hírfolyamát és ossza meg élményeit, a számára fontos híreket, véleményét és nyári fotóit a Facebookon.

blog_facebook_phone

„Tudjuk, hogy a nyár a kikapcsolódás és az utazások időszaka. Fontos, hogy ügyfeleink ilyenkor is szabadon tájékozódhassanak, kapcsolatot tarthassanak szeretteikkel, és megoszthassák élményeiket és legfontosabb híreiket barátaikkal. Szeretnénk még nagyobb szabadságot nyújtani számukra, ezért most ingyenes Facebook adatforgalmat kínálunk minden mobilinternetező ügyfelünknek” – mondta Mike Michel, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese.

Az ingyenes belföldi Facebook-használat június 13. és augusztus 31. között bármely adatcsomaggal vagy hang- és adatcsomaggal rendelkező Telenor előfizető számára elérhető. A felhasználók a Telenor hivatalos Facebook oldalát is felkereshetik, ahol dedikált ügyfélszolgálati csapat várja kérdéseiket hétfőtől vasárnapig, 8-tól 22 óráig. Ezen időszakban a munkatársak a beérkezett kérdések, megkeresések 85%-át 15 percen belül megválaszolják. Az oldalon található Speed-O-Meter alkalmazás segítségével a látogatók azt is megtudhatják, hogy az elmúlt egy órában a Facebookon bonyolított ügyfélszolgálati forgalom alapján mennyi időn belül számíthatnak kérdésük megválaszolására.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés