Connect with us

technokrata

A leggyorsabb 4G hálózat a 4-es metrón is

Dotkom

A leggyorsabb 4G hálózat a 4-es metrón is

Az új metróvonalon is elérhető a Telenor Hipernet 4G-hálózata.

A Telenor a 4-es metró átadásával egy időben, március 28-tól az új metró teljes vonalán elérhetővé teszi Hipernet 4G mobilinternet-hálózatát, így a Telenor ügyfeleknek Budapest legújabb tömegközlekedési útvonalán sem kell lemondaniuk a villámgyors mobilnetezésről.

„Büszkék vagyunk arra, hogy Budapest legújabb közlekedési fejlesztéséhez a kompromisszumok nélküli internetezés élményét tudjuk biztosítani. Ügyfeleink mindenhol ugyanolyan minőségben szeretnék élvezni a mobilinternet előnyeit, ennek az elvárásnak szeretnénk megfelelni hálózatfejlesztésünkkel. A Telenor előfizetők mostantól a metrón is ugyanolyan minőségben böngészhetnek, tévézhetnek vagy hallgathatnak zenét, mint otthon”, mondta Sepsi Zsolt, a Telenor műszaki vezérigazgató-helyettese.

4es_metro8_resize2_858x558

Az ügyfelek változó igényeire reagálva a Telenor 2011-ben újította meg hálózatát és vezette be az országban elsőként 42 Mbps letöltési sebességet kínáló Hipernetet. A társaság Magyarországon elsőként 2012 júliusában több vidéki városban indított 4G szolgáltatást, majd 2013 októberében Budapesten elindította az országban egyedülálló módon 150 Mbps elméleti letöltési sebességet kínáló Hipernet 4G-t. Jelenleg a Hipernet 4G Budapest több mint 50%-án érhető el és a fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan növekszik a lefedettség.

A 4-es metró az első budapesti metróvonal, ahol a Hipernet 4G az összes megállóban és a metró teljes nyomvonalán elérhető. A villámgyors mobilinternetnek köszönhetően a 4-es metró utasai a rövid utakat is hasznosan tölthetik, és a megszokott kiváló minőségben böngészhetnek vagy vehetik igénybe a Telenor szórakoztató szolgáltatásait. Az előfizetők az új metróvonalon is a legjobb minőségben hallgathatják kedvenc zenéiket a Deezer zeneszolgáltatással, a MyTV streaming alapú televíziós szolgáltatásával pedig videofilmeket és tévéműsorokat nézhetnek mobileszközeiken, így biztos nem maradnak le a kedvenc sorozatokról és az esti hírekről sem.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu