Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már 15 perc alatt készíthetünk egy mobil applikációt

Dotkom

Már 15 perc alatt készíthetünk egy mobil applikációt

APPaware olyan webes okostelefon-alkalmazás szerkesztő, amely lehetőséget biztosít arra, hogy bárki létrehozza saját mobil alkalmazásait.

Idén 10. alkalommal vett részt az ITware a mobil iparág legjelentősebb eseményén, a február végi Mobile World Congress (MWC2014) szakkiállításon, Barcelonában, ahol bemutatta több mint 70 ország 500 érdeklődőjének a mobilalkalmazás fejlesztés nemzetközi piacán is egyedülálló újdonságát, az APPaware-t.

Az ITware elkötelezett a folyamatos K+F és innováció iránt, melynek köszönhetően minden évben új fejlesztésekkel mutat be a MWC-n. Az idei évben is nagy célokat tűzött ki, ezek közül kiemelkedő, hogy szeretné katalizálni az egyébként is dinamikusan növekvő mobilalkalmazás-fejlesztő piacot a rendkívül felhasználóbarát, könnyen kezelhet ő és intuitív mobilalkalmazás-szerkesztő megoldásával, az APPaware-rel.

appaware1

Az APPaware nem más, mint mobilalkalmazások fejlesztését gyorsító app szerkesztő: olyan webes WYSIWYG felületen menedzselhető multiplatform (iOS, Android) keretrendszer, mely lehetővé teszi, hogy grafikus felületen üzleti mobil alkalmazásokat hozzunk létre, programozói tudás nélkül, saját elképzelésünk szerint vagy tematikus sablonok közül választva. A felhasználó egyetlen sor kód írása nélkül készítheti el saját alkalmazásait.

A barcelonai kiállításon az APPaware bemutatókat nagy érdeklődéssel nézték a látogatók, akár a Silicon Valley-ből, akár Tanzániából vagy Japánból érkeztek. A Happy Wedding alkalmazás a japán piacon jelenik meg heteken belül. A Wolfsburg focicsapatáról készült appot pedig német partnerünk a Cebit-en is bemutatja.

appaware2

Az ITware piacvezető a mobilalkalmazásokat használó és készítő nagyvállalatok számára kínált attraktív, a folyamataikat támogató és a végfelhasználóikat is célzó egyedi szoftvermegoldások területén, a cég innovatív megoldásait a legnagyobb hazai telekommunikációs szolgáltató, a reklámpiac és a tartalomszolgáltatók is használják.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés