Connect with us

technokrata

Nem eléggé innovatív az Apple

Dotkom

Nem eléggé innovatív az Apple

A vezetőség elégedetlen az Apple modellpalettájával.

Amikor 1997-ben Steve Jobs visszakerült az Apple-höz, akkor megkezdődött a vállalat aranykorszaka. Az iMac és iBook modellek után 2001-ben valósággal sokkolták a piacot az iPod-dal.A következő nagy dobásra 6 évet kellett várni, 2007-ben ugyanis megjött az iPhone, amely gyakorlatilag átalakította azt a képet amit ma az okostelefonokról gondolunk. Ezután felgyorsultak az események, hiszen az iPad már alig 3 évvel később, 2010-ben megérkezett. Azóta viszont nem történt semmi lényeges újítás, csak a korábbi modellek újabb kiadásait dobták piacra.

Apple CEO Tim Cook speaks about the iPhone 4S at Apple headquarters in Cupertino, California

A legújabb információk szerint ez cseppet sem nyerte el a vállalat vezetőségének tetszését és nyomást gyakorolnak Tim Cook vezérigazgatóra, hogy terjesszen elő bizonyos változtatásokat, lehetőleg késedelem nélkül. A forrás azt is hozzáteszi, hogy ennek ellenére az igazgatói szék teljesen biztonságban van, Cook leváltása nem merült fel.

Az igazi kérdés már csak az, hogy ez a fajta elégedetlenség a hamarosan bemutatkozó modellek miatt van, vagy a korábbi készülékekkel voltak elégedetlenek a vezetőség tagjai.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu