Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatta nyári újdonságait a Vodafone

Dotkom

Bemutatta nyári újdonságait a Vodafone

Lufi esővel és Carbonfools koncerttel megérkezett a Vodafone 1GB-os feltöltőkártyás csomagja és a Vodafone Smart Mini.

Budapest új látványosságának, a Vodafone belvárosi ingyenes WiFi pontjaként működő 1GB szobrának kihelyezésével együtt az Erzsébet téren mutatkozott be a Vodafone legújabb okostelefonja és tarifacsomagja is, amit a 1 Giga Buli résztvevői közül a szerencsések akár már ki is próbálhattak. 

A The Carbonfools koncerttel fűszerezett 1 Giga Buli alighanem a nyár egyik legnagyobb durranása volt Budapesten. Mintegy 500-an lubickoltak több mint 12 ezer lufiban – Tilla, a The Carbonfools tagok, valamint a vízilabda VB-re így is készülő Jansik Dávid és Decker Attila közreműködésével -, hogy megtalálják a nyeremény telefonokat.  A komoly küzdelem után 70 szerencsés már birtokba is vehette új kedvencét.

voda_6127_print

Az 1 GB-os havi mobilinternet kerettel és a kedvező áron elérhető új okostelefonnal, a fekete, a fehér színekben pompázó a Vodafone Smart Minivel mostantól még többen szörfözhetnek bármikor az ország szinte bármelyik lakott pontján.

Az 1GB-os adatforgalmi keret meghaladja a magyarországi mobilinternet használók átlagos havi adatforgalmát, így bőségesen elegendő lehet egy hónapra levelezéshez, weboldalak olvasásához és akár számos dal meghallgatásához is.

A Vodafone Smart Mini, legalább 3000 Ft-os vásárláskori VitaMAX Prémium Perc&Net feltöltéssel mindössze 14 990 Ft-ba kerül.

voda_6179_print

A VitaMAX Prémium Perc&Net tarifa 2013. július 1. és 2013. szeptember 30. között érhető el. Az év végéig a legalább 3000 Ft-os feltöltéshez 1 GB internet bónusz jár, amivel a Vodafone belföldi hálózatán a feltöltéstől számított 30 napig lehet internetezni. Ezen felül a legalább 3000 Ft-os feltöltéshez 50 Vodafone Perc, 5000 Ft-os feltöltéshez pedig 100 Vodafone Perc jár a feltöltéstől számított 30 napig. A perceket a Vodafone belföldi hálózatában lehet felhasználni normáldíjas hívásokra.

voda_6220_print

Az Angliában is a közeli napokban bemutatott Vodafone Smart Mini egy 3,5 inches érintőképernyős, mindössze 118 grammos telefon. A Smart Mini 1,22 cm-es vastagságával 11,5*6,23cm-es méretével igazán kézbeillő apróság.  A kizárólag a Vodafone megrendelésére gyártott, 4.1-es Android verziót futtató telefon az előre telepített és a használat során letölthető alkalmazásokkal mindent tud, ami elvárható ma egy okostelefontól.  A Vodafone Smart mini 2,3 GB-os teljes belső memóriával, 512MB RAM-al, 1 GHz-es processzorral, és 1400 mAh akkumulátorral fekete és fehér színben vásárolható meg a Vodafone üzleteiben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés