Connect with us

technokrata

Megzenésíti a nappalit a Sharp

Dotkom

Megzenésíti a nappalit a Sharp

Divatos formavilágú audiorendszerrel bővíti kínálatát a japán vállalat.

Új modellel bővült a Sharp audio termékkínálata a közelmúltban. A sztereó HiFi rendszer sokoldalú kompatibilitásával, különleges funkcióival és praktikus méretével népszerű lehet az otthonokban. 

‪A Sharp új DK-KP82PH audiorendszere vonzó alternatívát nyújt a dizájntudatos vásárlóknak és a legújabb Apple termékcsaládba tartozó készülékek tulajdonosainak, hiszen kompatibilis a második, harmadik és negyedik generációs iPad, valamint iPhone5 és iPod eszközökkel is. A rendszer zenét nemcsak CD-ről (a CD-meghajtót elcsúszó panelek mögé rejtették), hanem a készüléken található csatlakozóhoz kötött USB adattárolóról (MP3 és WMA formátumok) is lejátszik. A készülék rendelkezik iPhone és iPod dokkolóval, az iPad-ek pedig USB porton keresztül köthetők össze a rendszerrel.

Sharp_DK-KP82_foto_2

‪A beépített RDS funkciós FM/AM rádió összesen 40 rádióállomás tárolására képes, az ASPM funkció segítségével pedig egyszerűen kereshetők és tárolhatók az elérhető frekvenciák. A digitális erősítő (RMS 2 x 25 W) dinamikus hangzást biztosít, a magas és a mély hangokat kiemelő equalizer az X-Bass funkcióval kiegészülve kiváló hangminőséget nyújt.

Sharp_DK-KP82_foto_1

Praktikus funkcióinak és kis méretének köszönhetően (csupán 475 x 191 x 83mm) a Sharp új HIFI rendszere a ház bármely pontján elhelyezhető: a nappaliban, a konyhában, vagy a teraszon, akár falra rögzítve is. A környezetbarát készülék energiafogyasztása rendkívül alacsony (0,4 W készenléti módban), beérkező jel hiányában pedig automatikusan kikapcsol.

‪Ára: 54.990,-

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin