Connect with us

Hirdetés

technokrata

BMX rajongó vagy? – Kövesd a versenyeket élőben!

Dotkom

BMX rajongó vagy? – Kövesd a versenyeket élőben!

Újdonság az Extreme Sports Channelnél: Az élő sportközvetítések már Xbox 360-as játékkonzolon is követhetők.

Az Extreme Sports Channel bejelentette, hogy élő közvetítései ezentúl az Xbox 360 konzolon is követhetők lesznek.

A 13. Simple Session BMX és deszkás verseny döntőjét idén március 17-én az észtországi Tallinban rendezik.  A verseny az európai, közel-keleti és afrikai régióban az Xbox Live-on keresztül, valamint a csatorna weboldalán, az http://www.extreme.com és a http://www.session.ee/live oldalakon is nézhetők lesznek. Ez az első olyan Xboxon keresztül követhető élő közvetítésű sportesemény, ami teljesen interaktív módon méri a felhasználói elégedettséget.

500465138

A Simple Session a világ elsőszámú BMX és deszkás versenye. Március 16-án és 17-én zajlik, a sportág legnagyobbjainak részvételével. A döntő március 17-én lesz közép-európai idő szerint 19.30-tól. “Már három éve élőben is követhetők a Simple Session versenyei online. Örülünk, hogy ez az élő közvetítés már a játékkonzolokon is elérhető és így az elsők között lehetünk, akik sportközvetítés alatt interaktív módon monitorozzák a közönséget” – mondta Andy Viall, az Extreme Sports Channel online vezetője.

Rob Crossen, az Xbox executive producere hozzátette: “Az Xbox LIVE arra törekszik, hogy a legjobb játék- és szórakoztatási élményt kínálja, ezért a felhasználóink számára mindig a legérdekesebb tartalommal igyekszünk előállni. A Simple Session élő közvetítése egy remek lehetőség erre, és kíváncsian várjuk, hogy a usereknek hogyan tetszik majd a véleménynyilvánítás ezen formája.

Simple-Session-13

A Simple Session-t 2000-ben rendezték meg először. Azóta 17 eseményt tartottak – kilenc téli fedett pályás versenyt és számos nyári kísérőrendezvényt. Tavaly az eseményen csaknem 200 top rider és korcsolyás vett részt közel 35 országból – ezzel az extrémsport versenyek között itt volt a legszínesebb a nemzetközi jelenlét.

Az Extreme Sports Channel már korábban közvetítette a Simple Session-t és továbbra is foglalkozik majd a legutóbbi szezon kiemelkedő pillanataival.

Az Extreme Sports Channel 1999-ben indult, ma már 13 nyelven, több mint 30 millió előfizető számára elérhető Európa, a Közel-Kelet és Afrika 67 országában. A közeljövőben mutatják majd be a 13 részes Silent revolution sorozatot, ami a BMX sportág európai történéseivel foglalkozik és a Roller Derby szórakozató dokumentumfilmet, mely a London Rollergirls liga hajmeresztő görkorcsolyás mutatványairól szól.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés