Connect with us

technokrata

Hazánk is jól szerepelt az MWC-n

Dotkom

Hazánk is jól szerepelt az MWC-n

Sikeres magyar részvétel a Mobile World Congress-en.

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) segítségével idén három magyar cég mutatkozott be Barcelonában a világ legjelentősebb, mobil technológiára fókuszáló kiállításán. A jelentős hagyományokkal rendelkező, ma záruló négy napos rendezvény több mint 200 országból 1500 kiállítót és csaknem 70 ezer látogatót vonzott. A résztvevő magyar cégek jelentős újdonságokkal rukkoltak elő a globális seregszemlén.

HITA-300x200

A 3G Multimédia Kft. white label zenei technológiái mindössze másfél év piaci jelenlét alatt Közép-Európában, Ázsiában és a Közel-Keleten 5 nemzetközi mobilszolgáltató (Magyar Telekom, Mobily, Zain, Umniah, KCell) saját szolgáltatásai közé kerültek be. A 3 képernyőn (PC, okostelefon/tablet, okos TV) és szinte minden elterjedt platformon futó, brand-elhető, interaktív zenei élményt nyújtó rendszer mellett a cég az idei évben belépett a háttérzenei piacra. A belső termék- és üzletfejlesztéssel a régióban egyedülálló, magas szintű megoldást hozott létre. Ennek segítségével nem csak csökkenthetők a költségek, de egy különleges háttérzenei katalógus használatával növelhető az ügyfelek komfortérzete, vásárlási kedve is. Az akár okostelefonról is kezelhető szolgáltatásnak Magyarországon elsők között a Tesco szavazott bizalmat kiterjedt üzlethálózatával.

A HITA Év Exportőre Díjjal is kitüntetett BHE Bonn Hungary Kft. több mint 20 éve fejleszt és gyárt mikrohullámú berendezéseket mobil szolgáltatók mellett légiközlekedési és űripari cégek, valamint állami szervezetek számára. A cég jelenleg 4 kontinens közel 30 országába exportál különböző saját fejlesztésű megoldásokat ezen a területen. Barcelonában a cég legújabb fejlesztésű LTE, UMTS, DCS, GSM és TETRA jelismétlő berendezéseivel és passzív eszközeivel jelent meg. A kiállítás ezen kívül lehetőséget kínált a látogatóknak, hogy megismerkedjenek a BHE tesztelést és üzemeltetést támogató megoldásaival, mint például a programozható csillapítómátrixaival, illetve hálózatfelügyeleti szoftvercsomagjával.

xl_MWC2013

Magyarország egyik vezető szoftver- és mobilalkalmazás fejlesztő cége, az ITware Kft. az idei kiállításon több újdonságot is bemutatott a nemzetközi közönségnek.  A vásáron debütált legújabb applikációja, az EVENTware multimédiás programajánló mobilalkalmazás, mely interaktív módon egyesíti a közösségi hálók és a programújságok erejét, valamint az NG-BOSS újgenerációs számlázási rendszer is, mely a teljes telekommunikációs számlázási folyamatot lefedi. A kiállításon a két nóvum mellett többek között az AGENTware értékesítést támogató rendszerrelis találkozhata szakma, melynek köszönhetően az üzletkötők búcsút inthetnek a papírmunkáknak és az adminisztrációval töltött hosszú óráknak. Szándékuk szerint ezzel a hazai innovációival idén is ismertté válhatnak a világ számára, és a korábban, például a japán piacon szerzett tapasztalatukat új területeken is hasznosíthatják.

A HITA által szervezett komplex program egyedülálló lehetőséget kínált a hazai vállalkozásoknak: a rendezvény ideje alatt az Enterprise Europe Network hálózat szervezésében három napos üzletember találkozóra került sor. A regisztrált cégek előre megszervezett kétoldalú tárgyalásokon vehettek részt, és a regisztrációs díj fejében cégenként egy ingyenes kiállítási belépőt is kaptak. Csakúgy, mint az elmúlt évben, idén is 8 magyar cég regisztrált az üzletember találkozóra, ezzel jelentősen növelve a sikeres üzletkötés esélyeit. Az első siker már a program előtt megszületett, hiszen idén az üzletember találkozó rendezvény applikációját az egyik beregisztrált hazai cég, az Attrecto készítette el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin