Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a magyar internetes társasházkezelő-rendszer

Dotkom

Bemutatkozott a magyar internetes társasházkezelő-rendszer

2013. február 18-án, 19-én és 20-án több mint 100 közös képviselő és társasházkezelő előtt bemutatkozott az EHáz.hu, mely felhő-alapon kínál teljes értékű társasházmenedzsment szolgáltatásokat a társasházkezelők és a lakók számára egyaránt.

Ma a család után a társasház az a legkisebb olyan vagyonközösség, melybe nem magunk választjuk a tagokat. Éppen ezért ma már sokan a saját bőrükön érezhetik azt, hogy egy-egy, sokszor információhiányból fakadó rossz, vagy hibás döntés milyen károkat tud okozni a pénztárcánknak. Az EHáz.hu rendszere alapvetően erre ad megoldást: egyrészről tizedére csökkenti a közös képviselők adminisztrációs terheit, másrészről egy nagyon átlátható, felhasználóbarát felületen enged belépést valamennyi lakónak a saját egyenlegéhez, házának adataihoz, és kínál olyan szolgáltatásokat, mint például az órabejelentés lehetősége, hibabejelentés, szavazás, vagy például a ház szolgáltatóinak rendszeres értékelése.

ehaz

A közös képviselői jogosultság ugyanakkor lehetőséget biztosít arra, hogy az egyes, előre felparaméterezett házakhoz tartozó albetétekre vonatkozó havi előírásokat, egyenlegközlőket egy gombnyomásra emailen és nyomtatva is elküldje a rendszer. Ugyanígy közgyűlési meghívók, szavazólapok, illetve fizetési felszólítók tömeges elektronikus előállítására is van lehetőség, melyek akár egy előre beállított limiten felüli tartozásnál automatizálhatók is. Mindezeken kívül a rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy online tendereket írjanak ki az egyes társasházkezelők a nagyobb felújítási munkálatokra, melyekre az ajánlatok és az egyéb észrevételek is egy közös felületen érhetők el az arra jogosultak számára. A társasházi dokumentumtárban a közös képviselők igény szerint tölthetik fel az adott ház alapító okiratát, szervezeti és működési szabályzatát, házirendet, közgyűlési határozatok könyvét, illetve ugyanitt tudják az egyes közgyűlési jegyzőkönyveket is tárolni virtuálisan, egy mindenki számára egyszerűen hozzáférhető és használható platformon.

ehaz2

„Az EHáz rendszer az elmúlt 12 éves munkánk koronaékszere, mind programozói, mind társasházkezelői szakmai vonatkozásban tartalmazza mindazt a know-how-t, mely az elmúlt több mint egy évtizedben felhalmozódott nálunk.” – fogalmazott Schwindt Péter, EHáz rendszert megálmodó, megalkotó és üzemeltető Info Sierra Kft. tulajdonos ügyvezetője. „Az elmúlt hetekben több mint 100 közös képviselői hozzáférést osztottunk ki az érdeklődők között, minden eddigi várakozásunkat felülmúlja a rendszer iránti érdeklődés.” – fogalmazott az ügyvezető.

Az EHáz rendszer nulladik üteme még tavaly, a november 28-ai Társasházkezelői Fórumon debütált, melyen a résztvevő társasházkezelőkkel együttműködve véglegesítették az egyes funkciókat a rendszerben annak érdekében, hogy ne „dobozos szoftvert”, hanem a valóság valamennyi folyamatát a lehető legpraktikusabban lekövető online rendszer álljon a társasházkezelők rendelkezésére. A rendszer 2013. március 1-jén áll kereskedelmi forgalomba.

További információt a rendszerről a www.ehaz.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin