Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HONOR bejelentette az új HONOR MAGIC4 széria nemzetközi elérhetőségét

Kütyük

A HONOR bejelentette az új HONOR MAGIC4 széria nemzetközi elérhetőségét

A HONOR bejelentette az új HONOR MAGIC4 széria nemzetközi elérhetőségét

A márka új prémium okostelefon-szériával, okosórával és fülhallgatóval bővíti kínálatát, amelyek a „Varázslat erejét” mutatják meg a felhasználóknak.

A HONOR nemzetközi technológiai márka ma bemutatta új prémium termékcsaládját a Mobile World Congress 2022 rendezvényen.

A HONOR csúcskategóriás okostelefon-családjának legújabb tagja a vadonatúj HONOR Magic4 széria, amelyet HONOR Magic4 és HONOR Magic4 Pro okostelefonok alkotnak. A legújabb készülékek vezető technológiával büszkélkedhetnek, amelyek áttörést jelentenek a dizájn, a kijelző, a fényképezés és videózás, a teljesítmény és az adatbiztonság terén. A HONOR bemutatta továbbá a HONOR Watch GS 3 okosórát és a HONOR Earbuds 3 Pro fülhallgatót, bővítve okoseszközeinek portfólióját.

„A HONOR-nál folyamatosan arra keressük a választ, hogy mivel tudjuk megkönnyíteni felhasználóink életét, és hogyan biztosíthatjuk számukra a legjobb felhasználói élményt. A HONOR Magic széria megmutatja innovatív technológiánkat és tökéletes bizonyítéka elhatározottságunknak, amivel megkérdőjelezzük a szokványos megoldásokat”

– mondta el George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója. „Újraalkotjuk a kiválóság fogalmát a dizájn, a kijelző, a kamera, a teljesítmény és az adatbiztonság terén. A HONOR Magic4 széria készen áll arra, hogy megkönnyítse az életet, és varázslatos élménnyel kápráztassa el a felhasználókat.”

Megérkezett az új HONOR Magic4 széria

Ikonikus, szimmetrikus kialakítás, magával ragadó kijelző, lenyűgöző eredmény fotózás, videózás során, magabiztos teljesítmény és teljes körű adatvédelmi beállítások jellemzik a HONOR Magic4 szériát.

Csúcskategóriás teljesítmény új Snapdragon 8 Gen 1 processzorral

A legújabb Qualcomm Sanpdragon 8 Gen 1 5G mobilplatformmal, Qualcomm 7. generációs AI Engine-nel és Cortex-X2 CPU architektúrával a HONOR Magic4 széria gyors feldolgozási sebességet nyújt, nagyfokú hatékonyság mellett. Az előző generációhoz képest a HONOR Magic4 széria 20%-kal növeli a CPU, 30%-kal a GPU teljesíményt, az AI feldolgozás teljesítményét pedig 300%-kal növeli. Az okostelefonok 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel érkeznek.

A HONOR Magic4 széria a HONOR Turbo Engines segítségével aknázza ki a processzorban rejlő lehetőségeket. A HONOR OS Turbo X támogatásával a hardveres és szoftveres egységek harmonikusan dolgoznak együtt, így a széria hosszú távon is kiegyensúlyozott teljesítményt és energiafogyasztást biztosít. Az AI Super Rendering technológia és a GPU Turbo X kivételesen gyors képfrissítést és stabil kapcsolatot nyújt játék közben, ugyanakkor kevesebb hőt termel, és csökkenti a késleltetést. Ezzel a felhasználóknak megszakításoktól mentes játékban lehet részük.

Szimmetrikus kialakítás és quad-curved kijelző

A HONOR Magic4 Pro a HONOR-ra jellemző „The Eye of Muse” (a múzsa szeme) szimmetrikus kialakításnak megfelelően készült. 6,81 hüvelykes LTPO quad-curved kijelzője és ultravékony kávája magával ragadó élményt nyújt, és kézben tartva is kényelmes.

A HONOR Magic4 Pro kijelzője akár 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes és a DCI-P3 színskála 100%-át lefedi. A HDR 10+ technológiával minden képkocka élénkebb, köszönhetően a nagy dinamikatartománynak és a jobb színmegjelenítésnek. Az új generációs LTPO kijelzővel és a HONOR MotionSync technológiával a HONOR Magic4 széria 1 Hz és 120 Hz között állítja a képfrissítési rátát attól függően, hogy milyen tartalom jelenik meg a kijelzőn. Ez hatékony energiafelhasználást és kiemelkedő felhasználói élményt eredményez.

A HONOR Magic4 Pro automatikusan és valós időben képes SDR-ről HDR-re váltani, a megnövelt képfrissítési ráta mozgáskompenzáció és MEMC technológia segítségével pedig valósághű élményt nyújt nagyfelbontású videók, erőforrás-igényes játékok során is.

A HONOR Magic4 széria kijelzője 1920 Hz-es Pulse Width Modulation (PWM) értékkel bír, ami az LTPO kijelzőket tekintve a legmagasabb érték. Így gyenge fényviszonyok közt is kíméli a szemet. A HONOR Magic4 Pro IP68 szabvány szerint bírja a port, az esőt, a vizet, és akár 1,5 m-es mélységig elmeríthető maximum 30 percig.

Hármas kamerarendszer

A HONOR Magic4 Pro hármas kamerarendszere egy 50 MP-es széles látószögű főkamerából áll, 1/1,56 hüvelykes színszenzorral, egy 50 MP-es 122 o-os  ultraszéles kamerából és egy 64 MP-es periszkópos telefotó kamerából áll. Mindezek működését a kategóriájában legjobb, ultra-fusion computational photography segíti, így távolról is nagyfelbontású, ragyogóan éles képek készíthetőek.

A többkamerás „számításos fényképezés” (computational photography) a fókusztávolság teljes tartományán belül dolgozik, így kiváló képeket eredményez. Az 50 MP-es széles látószögű kamera és az 50 MP-es ultraszéles látószögű kamera 60%-kal élesebb és tisztább képeket ad a számításos fényképezésnek köszönhetően. A széles látószögű kamerának és a fusion computational photography technológiának köszönhetően a 64 MP-es periszkópos telefotó kamera 3,5x-ös optikai és 100x-os digitális zoomra képes, ami 160%-kal élesebb és tisztább fotókat eredményez.

A HONOR a videózás közbeni fényképezés terén is nagyot lépett előre. A HONOR dual chain számításos fényképezés és videofelvétel algoritmusának köszönhetően a HONOR Magic4 Pro nagyfelbontású képeket készít videofelvétel közben, ami független a videofelvétel minőségétől, ellentétben más okostelefonokkal.

Mozifilmszerű felvételek Magic-Log Movie Masterrel

A HONOR Magic4 széria Magic-Log Movie Masterrel és AI filmes hatásokkal nyújt mozifilmszerű felvételkészítési lehetőséget. Az iparágban elsőként a HONOR Magic4 széria biztosít 10-bit Log 4K videorögzítést 60 fps-sel (másodpercenkénti képkockák száma).

A filmforgatásoknál gyakran használt log formátum lehetővé teszi a mozifilmszerű színtónusok használatát, és látványos eredményt ad HDR tisztasággal. A 3D LUT (Look Up Table) mozifilm-minőségű színárnyalatokkal gazdagítja a felvételeket, így a HONOR Magic4 szériával a felhasználók kiváló színárnyalatokkal gazdagíthatják felvételeiket a szerkesztés során.

Erőteljes 100 W-os vezetéknélküli töltés

A HONOR Magic4 Pro 4600 mAh-s akkumulátorát a HONOR eddigi legerőteljesebb SuperCharge töltési technológiája teszi teljessé. A 100 W-os vezetékes HONOR SuperCharge töltéssel a HONOR Magic4 Pro csupán 30 perc alatt teljesen feltölthető. A HONOR Magic4 Pro az első készülék, ami támogatja a HONOR 100 W-os vezeték nélküli SuperCharge technológiáját, ezzel 15 perc alatt 50%-ra tölthető a telefon.

Személyre szabott varázslatos élmény a Magic UI 6.0-val

A HONOR Magic4 széria a legújabb HONOR Magic UI 6.0 segítségével számos testre szabható megoldással igyekszik megkönnyíteni a felhasználók mindennapjait. A Magic UI 6.0 Android 12-n alapul.

A szövegkörnyezet figyelembe vételén, a profil alapú előrejelzéseken és egy részletes grafikonon keresztül a Magic UI 6.0 szinte személyi asszisztenssé alakítja a készüléket. A készülék intelligensen tanulmányozza a felhasználói szokásokat és viselkedést, és személyre szabott ajánlásokat biztosít, így egyedi és varázslatos élményt nyújt.

Továbbfejlesztett adatvédelmi és biztonsági megoldások

A HONOR Magic4 Pro telefonon mutatkozik be először a Privacy Calling megoldás, ami megakadályozza, hogy telefonbeszélgetés közben kiszűrődjön a másik fél hangja. A Privacy Calling mesterséges intelligencián és a hang irányított sugárzásán alapul.

Az irányított hang az első frekvencia-elválasztó technológia, ami egyszerre támogatja a hangtovábbítást a hangot kiadó egységtől a kijelzőn és a készüléken. A kijelző és a készülék együttesen állítja a bejövő hang erejét a környezettől függően, így kis térben tartózkodva is csak a hívás fogadója hallja a másik fél hangját.

A HONOR Magic4 széria kettős biztonsági rendszerét (HTEE+QTEE) a HONOR és a Qualcomm közösen fejlesztette ki, és a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 mobilplatformon alapul. Emellett a HONOR Magic4 széria független biztonsági csippel biztosítja a jelszavak és biometrikus azonosítók, úgy, mint ujjlenyomat vagy arcazonosítás, védelmét. A 3D mélységérzékelő kamera pedig nagyfokú védelmet biztosít.

A HONOR Magic4 Pro Qualcomm második generációs 3D Sonic Sensor a legnagyobb teljesítményű, legvékonyabb és legmegbízhatóbb ujjlenyomatérzékelő technológiája. Az ujjlenyomat leolvasó felülete 77-kal nagyobb, 1,7x több biometrikus adatot képes rögzíteni és 40%-kal gyorsabb használatot biztosít az előző generációhoz képest. Ezzel a HONOR Magic4 Pro egyérintéses autentikációt tesz lehetővé, fénysugarak helyett hanghullámokkal azonosítva a felhasználót.

Szín, ár, elérhetőség

A fekete és a fehér színváltozatok mellett a HONOR Magic4 széria cián és arany színekben is elérhető lesz. Ezzel a két színnel még látványosabbá válik a márkára jellemző szakértelem és dizájn. További színek elérhetőségéről a későbbiekben érhető el információ.

HONOR Watch GS 3 és HONOR Earbuds 3 Pro 

A HONOR bemutatja az új HONOR Watch GS 3 okosórát, amit a hagyományos órák inspiráltak. A minőségi anyaghasználatot, mint például 316L rozsdamentes acél, elegáns és stílusos kialakítás egészíti ki. Az óra mindössze 44 gramm és 10,55 milliméter, így egész nap kényelmesen viselhető.

A HONOR Watch GS 3 új nyolccsatornás PPG (fotopletizmográfia) szenzorral érkezik, ami pontos mérést tesz lehetővé. Az AI Heart Rate Monitoring Engine-nel együtt, ami több algoritmus kombinálásával szűri ki a zajokat testmozgás közben, a HONOR Watch GS 3 jóval pontosabb adatokat szolgáltat a pulzusszámról.

Több mint 100 mozgásformát támogat és pontos útvonalkövetést biztosít futás, kerékpározás vagy túrázás közben, köszönhetően a beépített L1/L5 kétfrekvenciás GNSS-nek (Global Navigation Satellite System).

A HONOR Watch GS 3 éjfekete, óceánkék és klasszikus arany színekben érkezik. Az árra és az elérhetőségre vonatkozó információk a későbbiekben várhatóak.

A HONOR bejelentette továbbá a HONOR Earbuds 3 Pro fülhallgatót. A teljesen vezetéknélküli (TWS) eszköz egy 11 mm-es dinamikus hangszóróval és egy nagyfelbontású piezoelektromos kerámia magassugárzó hangszóróval rendelkezik, egyszerre nyújt telt hangzást és finom részleteket.

A HONOR Earbuds 3 Pro képes a hőmérséklet mérésére. Ezzel az innovatív megoldással a felhasználók pontosabban követhetik egészségi állapotukat.

A környezeti zaj különböző mértékű csökkentésével a HONOR Earbuds 3 Pro kiváló hangzást biztosít zenehallgatás és hívás közben is. Az Adaptive Active Noise Cancelling (Adaptive ANC) és a stabilabb kapcsolat segítségével a felhasználók átadhatják magukat a zenének, játéknak. Az árra és az elérhetőségre vonatkozó információk a későbbiekben várhatóak.

További információ a www.hihonor.com oldalon.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés