Connect with us

technokrata

Legyen saját online videotékád!

Dotkom

Legyen saját online videotékád!

A Vudu elindította az Ultra Violet szolgáltatását, mellyel jogtiszta lemezeinket tölthetjük fel digitálisan a felhőnkbe. Egyelőre csak az Államokban érhető el és erősen béta szagú.

Ahogy január elején a Vudu megígérte, akár mi magunk is készíthetünk hivatalos, saját felhasználásra Ultra Violet másolatot a felhőnkbe, legyen az Blu-ray vagy DVD, melyeket onnantól kezdve a mobil applikáción vagy a webes felületen keresztül nézhetünk meg újra és újra, bárhol és bármikor. Pont úgy, mint amikor egy filmet kölcsönzünk ki On Demand szolgáltatásban a UPC-től vagy a T-Home-tól.

what-is-uv-overview

Persze a szolgáltatás nem ingyenes, DVD-ről hivatalos digitális másolatot két dollárért készíthetünk magunknak, de ha az SD filmet HD minőségre akarjuk húzni (valamiért), akkor az ár 5 dollárra emelkedik. Érdekesség még, hogy az eleve HD filmet tartalmazó lemezünk Ultra Violet minősítése felhőbe szintén 2 dollár. Azok a szerencsések, akik bejutottak a zártkörű bétatesztelésre, egy letölthető appot kaptak, de csak Windows 8-on működik és megköveteli az optikai meghajtó meglétét. A Mac-es támogatás is hamarosan megérkezik, de az Apple rendszerein ritka a Blu-ray olvasó, így gyaníthatóan az ezt a platformot használók DVD-iket hádésíthetik majd fel egy ötösért.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu