Connect with us

technokrata

Új optikai hálózatot telepített az Invitel Veszprémben

Dotkom

Új optikai hálózatot telepített az Invitel Veszprémben

Akár 150 megabiten is szörfölhetnek a szerencsés lakók.

Az elmúlt hónapok fejlesztései tették lehetővé, hogy már akár  másodpercenként 150 megabit sebességű internet csomagok közül is választhat 10 ezer veszprémi család, közel 40 ezer ember; az új optikai hálózaton keresztül érhető el az Invitel IPTV szolgáltatását az InvitTv-t és vele az interaktív televíziós funkciók. Az év végére újabb városrészeket, lakásokat ér majd el  az extra gyors internet vagy az IPTV.

Idén az Invitel 320 ezer háztartáshoz vitte el az extra gyors internetet és a legmodernebb televíziós szolgáltatás. Jövő évi terveikről az annyit árultak el, hogy a lakossági piacon nagy hangsúlyt fektetnek a televízióra és az internetre, a vállalati üzletágban pedig, egyebek közt, a felhő alapú szolgáltatásokra.

Az Invitel a vállalati piacon több mint 20 ezer ügyfelet lát el széles körű, egyedi média-, tele- és infokommunikációs szolgáltatásokkal, míg a lakossági és kisüzleti szegmensben 750 ezer előfizetést tudhat magáénak a digitális televízió-, az internet-, a mobilinternet- és a hangszolgáltatások piacán. Nagykereskedelmi partnereinek száma meghaladja a 250-et.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin