Connect with us

Hirdetés

technokrata

A veszprémi Continental nyerte az Év Gyára Projektverseny 2023 Grand Prix díját nagyvállalati kategóriában

Garázs

A veszprémi Continental nyerte az Év Gyára Projektverseny 2023 Grand Prix díját nagyvállalati kategóriában

A veszprémi Continental nyerte az Év Gyára Projektverseny 2023 Grand Prix díját nagyvállalati kategóriában

A Continental technológiai vállalat veszprémi telephelye nyerte az „Év Gyára Projektverseny 2023” Grand Prix díját nagyvállalati kategóriában.

A cég veszprémi egységének mind a hat nevezett projektje díjazást kapott, köztük egy aranyérmet is. Emellett a Continental váci üzeme is döntőbe jutott Az év gyártási/termelési projektje kategóriában.

Az elmúlt években még Év Gyára versenyként ismert megmérettetésen a cégcsoport budapesti egysége egymás után háromszor vitte el a fődíjat. Idén pedig a veszprémi telephelynek ítélték a Grand Prix díjat nagyvállalati kategóriában az immáron Év Gyára Projektversenyként meghirdetett eseményen.

A veszprémi Continental Karbantartás fejlesztés és digitalizáció, HR stratégia a munkatársak megtartására, Innovatív gyártási megoldás a termelésben, Energiahatékonyság fejlesztése, Komplex adatfelhasználás, illetve Termelési hulladék visszaforgatás témákban nyújtott be pályázatot a GyártásTrend magazin által szervezett versenyre.

A technológiai vállalat veszprémi telephelye mind a hat kategóriában benyújtott pályázatával döntőbe jutott, Az év digitalizációs projektje a gyártásban kategóriában pedig első helyezést ért el. A verseny zsűrije külön kiemelte a leadott pályázatok magas minőségét és szakmai színvonalát.

„Idén ünnepeljük a veszprémi Continental alapításának 30. évfordulóját, így nagyszerű születésnapi ajándéknak tekintjük, hogy egy ilyen erős szakmai mezőnyben épp ebben az évben nyertük el az Év Gyára Projektverseny Grand Prix elismerését. Telephelyünkön a világ szinte valamennyi autógyártójának fejlesztünk és gyártunk különböző szenzorokat gépjármű-menetbiztonsági rendszerekhez, akkumulátorokhoz és a menetkényelem növeléséhez. Célunk, hogy kiváló minőségű, fenntartható és versenyképes termékeket szállítsunk ügyfeleinknek, ezzel hozzájárulva a balesetmentes közlekedés mihamarabbi megvalósításához. A kapott díjak kiváló visszajelzést jelentenek számunkra, hogy jó úton haladunk víziónk eléréséhez. Köszönettel tartozom minden kollégánknak és partnerünknek, akik hozzájárultak fejlődésünkhöz”

– mondta el Dapsy Zoltán, a veszprémi Continental ügyvezető igazgatója.

A vállalat Veszprémben gyártási tevékenységét 2001-ben egészítette ki kutatás-fejlesztési központtal, ahol a legújabb generációs járműdinamikai és menetbiztonsági megoldásokat fejlesztik és tesztelik. Emellett a veszprémi Continental rendelkezik Kelet-Európa legnagyobb vállalati tulajdonban lévő tesztpályájával is, ahol a cég munkatársai elektronikus vezérlésű fékrendszerek és azok komponenseinek fejlesztésén és tesztelésén dolgoznak egy balesetmentes jövő biztosítása érdekében.

A Continental váci telephelye is sikeresen szerepelt a megmérettetésen. A termelési terület optimalizálását, az anyagmozgatás 400 százalékos kapacitásfejlesztését, valamint a munkatársak fejlesztésén keresztül a magasabb minőségű munkavégzést elősegítő lépéseiket összefoglaló pályázatuk Az év gyártási/termelési projektje kategóriában szintén döntőbe jutott.

A GyártásTrend technológiai magazin 2015 óta rendezi meg az Év Gyára versenyt, melynek célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát és a meghirdetett kategóriák győzteseit. 2023-ban – megőrizve a verseny szakmaiságát, de más módszerrel – egy új projektverseny keretében díjazta a leginnovatívabb gyártási, termelési projekteket, amelyek reflektálnak a megváltozott környezeti és gazdasági helyzetekre és jó gyakorlatokkal járnak élen, így hatékony választ adnak korunk aktuális kihívásaira, beleértve az energiakrízist, a nyersanyaghiányt, a munkaerő toborzásának és megtartásának aktuális nehézségeit.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
casio

SmartWatch

Visszatért a ’70-es évek úttörő karórája

2024. február 22. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés