Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell bemutatta az emotive számára fejlesztett felhőalapú megoldását

Dotkom

A Dell bemutatta az emotive számára fejlesztett felhőalapú megoldását

Az emotive vállalati felhőalapú mobilalkalmazás-platform a Dell felhőalapú megoldásaival kiegészítve leegyszerűsíti a marketinget, a piaci értékesítést, az értékesítési prognózisok felügyeletét és a megrendelések feldolgozását.

Az emotive vállalati felhőalapú mobilalkalmazás-platform a Dell Cloud Business Applications szolgáltatását választotta egy olyan felhőmegoldás fejlesztésére, amely a Pardot marketingautomatizálást, az Adobe EchoSign elektronikus aláírást és az AppExtremes Conga Composer megoldást integrálja a meglévő CRM alkalmazásokba.

Az emotive fejlesztők számára biztosít olyan megbízható platformot, amelyen könnyedén fejleszthetnek és telepíthetnek gyors, biztonságos és méretezhető vállalati mobilalkalmazásokat. Ezt a teljes körű integrált megoldást vállalati fejlesztők az egész fejlesztő-társadalom számára dolgozták ki. A meglévő képességek újrahasznosításával, a webes eszközökkel és a nyílt szabványokon alapuló fejlesztési megoldásokkal a felhasználók rövidebb fejlesztési idővel dolgozhatnak, mint a hagyományos és natív mobilalkalmazások használatával, így csökkenthetik a fejlesztés és a telepítés költségeit, és elkerülhetik a függést az egyes szolgáltatóktól.

Az emotive olyan egyszerű és egységes marketingautomatizálási módszereket keresett, amelyekkel kiépíthetők, kezelhetők és felmérhetők az értékesítési prognózisok. A vállalat a Dell Cloud Business Applications-t választotta CRM alkalmazásba integrált marketingautomatizálási megoldások fejlesztésére. Az alkalmazás felhőalapú elektronikus ajánlatadási és aláírási megoldásokat is tartalmaz. A Dell Cloud Business Applications a vállalattól egyszerre beszerezhető csomagolt szoftvereket és szolgáltatásokat biztosít a kis- és középvállalkozások számára, így az emotive egyetlen nap alatt üzemkésszé válhatott egy fontos termékbevezetés határidejére.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés