Connect with us

technokrata

Ez a világ legjobb munkahelye

Dotkom

Ez a világ legjobb munkahelye

A Great Place to Work intézet idén is összeállította a világ legjobb multinacionális munkahelyeinek rangsorát, amelynek élére az üzleti analitikai megoldások vezető szállítójának számító SAS került.

A budapesti irodával is rendelkező vállalat az inspiráló munka, a nyitott kommunikáció, a juttatások, valamint a magánélet és a munka egyensúlyának megteremtésére tett erőfeszítései miatt bizonyult a legjobbnak.

A SAS ezt megelőzően is többször szerepelt már előkelő helyen a Great Place to Work intézet listáin: a tavalyi évben például a második helyet szerezte meg a világ legjobb multinacionális munkahelyeinek rangsorában, idén pedig a SAS belgiumi és svédországi irodája bizonyult a legjobb munkahelynek az adott országban. A SAS egyesült államokbeli vállalati központja és a norvég leányvállalat ugyancsak első helyezést ért el az országos rangsorban 2010-ben és 2011-ben. Továbbá idén például Ausztráliában, Brazíliában, Kanadában, Finnországban, Franciaországban, Görögországban, Indiában, Olaszországban, Mexikóban, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában és Svájcban is a legjobb munkahelyek közé került a SAS.

A nemzetközi gyakorlathoz hasonlóan a SAS helyi irodája is sokat tesz munkavállalói elkötelezettségéért és ezáltal a hazai ügyfeleiért is. A SAS nem csupán munkahelyet teremt és folyamatos szakmai fejlődést biztosít szép munkakörnyezetben, de emellett gondot fordít a munkatársak egészségmegőrzésére, egészségfejlesztésére is. Hosszú távú elkötelezettségét ehhez illeszkedő juttatásokkal, továbbá családi programokkal támogatja – ezáltal a jó légkör kialakulását az iroda falain kívülre is eljuttatja.

Egy vállalat akkor kerülhet a világ legjobb multinacionális munkahelyeinek rangsorába, ha a megelőző évben legalább 5 országos Great Place to Work listán szerepelt, és globálisan több mint 5.000 munkavállalóval rendelkezik, akiknek minimum 40%-a a társaság székhelye szerinti országon kívül dolgozik. A világ legjobb multinacionális munkahelyeinek listáján szereplő vállalatok kiváló, a bizalom kultúráját támogató humánerőforrás-politikával és gyakorlattal rendelkeznek, és többek között a saját munkavállalóik értékelése alapján kerülnek a legjobbak közé.

A Great Place to Work 1997-ben publikálta az első, legjobb munkahelyeket rangsoroló listáit – az Egyesült Államokban a Fortune, Brazíliában az Exame magazinnal együttműködésben-, ma pedig már 45 országban ismeri el a vezető munkahelyeket az intézet. A Great Place to Work minden évben a több mint 2,5 millió munkavállaló részvételével zajló felmérés, valamint az összesen több mint 11 millió alkalmazottal rendelkező 5.671 vállalat munkahelyi kultúrával kapcsolatos adatait elemzi. Ennek köszönhetően a világ legjobb multinacionális munkahelyeinek rangsora a világ legnagyobb éves munkahely-kiválósági tanulmánya is egyben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin