Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szolgáltatások kreatív szakembereknek az Adverticum AdServerében

Dotkom

Új szolgáltatások kreatív szakembereknek az Adverticum AdServerében

Újabb szolgáltatásokkal bővült a hazai fejlesztésű hirdetéskiszolgáló rendszer, az Adverticum AdServer.

A showroom és a tesztelői adminisztrációs felület kiegészítő szolgáltatásként jött létre, a kreatív szakemberek és a bannerfejlesztők munkájának támogatására.

A showroom a tervezés fázisában, a tesztelői adminisztrációs felület pedig a hirdetések kivitelezésekor nyújt segítséget az Adverticum ügyfeleinek.

Adverticum showroomban a hirdetők és a tartalomszolgáltatók munkatársai a megvalósult, AdServer által kiszolgált kreatív hirdetéseket nézhetik meg valós környezetben. A showroom, a kreatív készítés folyamatának első lépéseinél, a kampánytervezés szakaszában nyújt segítséget a hirdetők valamint a kreatív ügynökségek munkájában, a tesztelői adminisztrációs felület pedig a folyamat végén, a hirdetések kivitelezésében, a fejlesztés fázisában jelent segítséget a bannerkészítőknek.

A showroom a látványos hirdetések bemutatására, míg a tesztelői felület a megvalósítás és a működés támogatására koncentrál.

A két új szolgáltatás létrehozásával az Adverticum hatékony eszközöket kínál a kreatív és banner készítő szakembereknek, annak érdekében, hogy látványos, és kiválóan működő kampányokat hozhassanak létre mind az online felületeken hirdetők, mind pedig az online média megelégedésére.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés