Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell bejelentette az elsõ EqualLogic blade-be integrált tárolótömbök elérhetőségét

Dotkom

A Dell bejelentette az elsõ EqualLogic blade-be integrált tárolótömbök elérhetőségét

A Dell bejelentette elsõ, vállalati szintû blade-be integrált tárolótömbjei elérhetõségét.

A technológiák egyesítésével a Dell átfogó megoldásokat kínál az egyszerűen telepíthető, kezelhető és az igényeknek megfelelően méretezhető adatközpontokat kereső vállalatok számára.

A Dell megbízásából a Forrester Consulting által készített tanulmány szerint az IT vállalatok nagy többsége a jelenlegieknél egyszerûbben használható adattárolási megoldásokat keres, hogy alkalmazottaik több idõt tölthessenek a stratégiai projektekkel.1
A méretezhetõ és egyszerûen kezelhetõ Dell EqualLogic PS-M4110 blade-be integrált tárolótömbök a hagyományos EqualLogic tömbök összes funkcióját és a hozzájuk tartozó minden vállalati szintû szolgáltatást biztosítják az ügyfelek számára, egyetlen Dell PowerEdge M1000e blade-házban. A blade-be integrált tárolótömbök a 11. vagy 12. generációs Dell PowerEdge blade-szerverekkel, valamint a Dell Force10 vagy PowerConnect hálózatkezelési megoldással ötvözve lehetõvé teszik az ügyfelek számára a teljes adatközpont egyetlen kompakt blade-egységben való futtatását, így zökkenõmentessé válik az informatikai felügyelet és mûveletek megvalósítása.

Egyszerûbb informatikai rendszerek, egységesített infrastruktúrával
A Dell elsõ blade-be integrált tárolótömbjei – a többi EqualLogic-megoldáshoz hasonlóan – nagymértékben virtualizált környezetekhez készültek, és a legfõbb tervezési alapelvek az egyszerû használat és a kimagasló automatizáltság voltak. A blade-tömbök Fluid Data architektúrája és egyenrangú méretezhetõsége a folyamatos növekedés érdekében lehetõvé teszi a teljesítmény és a kapacitás egyidejû méretezését a blade-házon belül és kívül egyaránt. A tömbök egyetlen csoportban több mint két petabájtnyi tárhelyet képesek a blade-házon kívül méretezni, a házon belül pedig a versenytársak által kínált használható kapacitás majdnem dupláját – akár 196 százalékát – biztosítják.2

Az EqualLogic beállítási és telepítési képességei, illetve a blade-ház felügyeleti konzoljának szoros integrációja lehetõvé teszi több EqualLogic blade-tömb konfigurálását kevesebb mint 20 perc alatt úgy, hogy a beállítási idõ egy részében az esetleges egyéb blade-be integrált tároló-megoldásokat is beállítjuk.

Kiegészítõ szolgáltatások és szoftverek
A telepítést és a használatot megkönnyítõ kiegészítõ szolgáltatások:
. Központi megfigyelési és jelentéskészítési eszközök, amelyek részletes információkat gyûjtenek és tesznek elérhetõvé a teljesítményrõl, a kapacitásról és a riasztásokról több tömbcsoportban, biztosítva ezzel a kiváló teljesítményt és a csoporterõforrások hatékony elosztását.
. Rugalmasság, a blade-ház bármely bõvítõhelyébe illeszthetõ blade-tömböknek köszönhetõen.
. Magas szintû adatvédelem – például pillanatképek, klónok és replikák -, továbbá fejlett integráció a valamennyi megoldásban elérhetõ Microsoft, VMware és Linux platformokkal.
. A többgenerációs EqualLogic hálózati tárterületek támogatása, amely lehetõvé teszi a meglévõ tömbök folyamatos bõvítését és fejlesztését a tárolási és az üzleti igények növekedésének megfelelõen.

Az egységesített megoldásnak köszönhetõen a Dell ügyfelei a versenytársak által kínált blade-szerverekhez és tárolási megoldásokhoz képest akár 48 százalékkal több Microsoft SQL, Microsoft Exchange és Microsoft SharePoint felhasználót és akár wattonként 42-vel több felhasználót támogathatnak.4 Emellett a Dell egységesített megoldásának telepítése jóval egyszerûbb: csak a tárolási megoldást figyelembe véve akár 55 százalékkal csökkenhet a fõ konfigurációs lépések száma.2

Az új EqualLogic blade-tömböket az EqualLogic szoftver egészíti ki, amely a hálózati tárterületek, valamint a gazdagépek és az alkalmazások közötti szoros integrációt biztosítja. A teljes körû szoftverlicencelési modellnek köszönhetõen az EqualLogic tárolási rendszerek minden támogatási szoftveralkalmazást és eszközt tartalmaznak további díjfizetési kötelezettség nélkül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés