Connect with us

Hirdetés

technokrata

StarCraft II bajnoksággal ünnepel a Kingston

Dotkom

StarCraft II bajnoksággal ünnepel a Kingston

A 10 éves HyperX család megünneplése céljából egy jó kis hálópartit rendez a Kingston. A regisztrációs határidő szeptember 27.

Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata ingyenes online StarCraft II bajnokságot rendez a HyperX termékcsalád 10. születésnapja alkalmából. A játékra jelentkezőknek lehetőségük van arra, hogy a világszerte megrendezett online versenyek során bejussanak az élő döntőkbe, amelyekre januárban Las Vegasban, az International CES 2013 esemény keretében kerül majd sor. A legjobb tizenhat között nyolc meghívott profi játékos is megmérkőzik majd az első négy helyezettnek járó, összesen 15 000 dollár értékű pénznyereményért, illetve az első HyperX bajnoki címért.

A bajnokságra bárki regisztrálhat 2012. szeptember 27-ig, nevezési díj nélkül. Az online verseny 2012. október 1. és november 30. között, az élő döntő január 7-én és 8-án zajlik majd. Az első helyezett, egyben a HyperX bajnoki cím tulajdonosa 7000 USD, a második 4500 USD, a harmadik 2500 USD, a negyedik helyezett pedig 1000 USD jutalomban részesül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés