Connect with us

technokrata

Válasszuk le az internetet a szénről, bújjon ki a nap a felhők mögül

Dotkom

Válasszuk le az internetet a szénről, bújjon ki a nap a felhők mögül

A Greenpeace akciójában 200.000 aláíróval szeretné rávenni a felhőben jártas nagyvállalatokat, hogy térjenek át a zöld energiára.

Az óriási adatközpontok, amelyek képek, levelek, zenék és videók özönét tárolják és továbbítják örömünkre, mára a világ egyik leggyorsabban növekvő új energiaigényének forrásává váltak. A szén elégetéséből fakadóan minden egyes nap több ezer tonnányi légzéskárosító, éghajlatpusztító szennyező anyag kerül a levegőbe azért, hogy az internet tovább éljen.
De van remény! A technológiai ipart néhány nagy cég vezeti, akik lemondhatnak a szénfüggőségről. Hála a támogatásotoknak, a Greenpeace kampányának hatására a Facebook már így is tett. Most pedig egy új kampányt indítunk, hogy rávegyük a váltásra a Microsoftot, az Amazont és az Apple-t – három céget a világ legnagyobb adatközpont-tulajdonosai közül. Segíthetsz nekünk, légy te is egyike annak a 200 000 embernek, akiktől a következő napokban üzenetet kapnak. Kattints ide, és egy rövid levélben kérd meg a Microsoft, az Amazon és az Apple vezetőit, hogy szokjanak le a szénről.

Az Apple, a Microsoft és az Amazon mind légzéskárosító és éghajlatromboló szénenergiával működtetik a „felhőt”, amely a leveleidet, fotóidat, zenéidet és videóidat tárolja. Cselekedj most és mondd meg ezeknek az óriási cégeknek, hogy tisztítsák meg a felhőt!Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök

Kütyük

Vicces és hasznos kütyük

2021. február 3. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin