Connect with us

Hirdetés

technokrata

Visszatért a Dirpy

Dotkom

Visszatért a Dirpy

Egyszer már sikerült a YouTube-nak leállítatnia a webfelületes letöltő oldalt, nemrég azonban újraindult

A Dirpy, mely 2010-ben indult, hihetetlen sikert ért el a zenerajongó közösségek körében, ugyanis professzionális szinten tudta leszedni a videókból a hangsávot vagy akár az egész videófilmet és még a paramétereken is állíthattunk.

Ha valami HD-ben volt fennt, akkor a YouTube-on megtekinthető legmagasabb felbontásban és hang bitrátában tudtuk leszedni a videót, vagy csak lementeni a hangsávot a merevlemezünkre (akár 256 kb/s-es tömörítésben is). Ehhez nem kellett mást tenni, mint hogy a YouTube linket bemásoltuk a Dirpy.com főoldalán, meg-Dirpy!-ltük és már be is szedte az összes hozzá tartozó információt. A második oldalon mi magunk is kiválaszhattuk a Start időt, ugyanis nem mindig kell az eleje meg a vége a videónak, de ha csak egy részlet kellett belőle, akkor azt is be tudtuk állítani, hogy mettől meddig kell a videó vagy a zene.

Ezen túlmenően szerkeszthető ID3 tagelésre is mód volt, azaz átírhattuk, kiegészíthettük a zenéhez tartozó információkat. MP3-ba, FLV-be vagy MP4-be is lementhettük a videót,attól függően, hogy csak a zene kell-e vagy a kép is jöhet hozzá. Aztán bezárták a projektet, a Facebook oldalán kommentek százaiban adtak hangot az oldla rajongói a sajnálatuknak, mert jó kezdeményezés volt. Most pedig újraindult és mindez kiegészült egy online DVR-ral, mellyel online adásokat hangsávjait is előre beállított időben felvehetünk a Dirpy segítségével. A kérdés, meddig hagyja a Google, hogy ez így legyen. Remélhetőleg sokáig.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés