Connect with us

Hirdetés

technokrata

Webes videók televíziós igénnyel, avagy az online tartalomszolgáltatás jövője

Dotkom

Webes videók televíziós igénnyel, avagy az online tartalomszolgáltatás jövője

Online tartalomszolgáltatóknak igényes szerkesztőségi videókat, cégeknek pedig kedvező áron nívós PR filmeket kínál a január elején megalakult Silver PROduction Kft.

Az internetes videó tartalmak sokasodása és népszerűsége napjainkban rendkívüli méreteket öltött, és a tendencia a jövőben tovább folytatódik majd. A jelenség részeként mind több online tartalomszolgáltató portfóliójában jelennek meg különféle riportok, tudósítások, beszélgetős műsorszámok. Azonban a mennyiség növekedésével egyre nagyobb hangsúlyt kell helyezni a minőségre: a nézőközönség – a blogokhoz hasonlóan – szelektálni kényszerül, és előbb-utóbb csak azon alkotók/szerkesztőségek művei jutnak el széles rétegekhez, amelyek képesek egy elvárt szintet hozni képileg és tartalmilag egyaránt. A hír-, ifjúsági-, technikai-, tudományos- és kultúrportálokkal szemben éppen ezért folyamatosan nőnek az ez irányú elvárások. Azonban az említett site-ok többsége nem videókészítésre rendezkedett be, így házon belül viszonylag korlátozottak a lehetőségeik.

A Silver PROduction rendelkezik a színvonalas videók készítéséhez szükséges eszközparkkal, munkatársai pedig a megfelelő kompetenciákkal, így igény esetén fel tudja vállalni a mozgóképek-gyártását az online tartalomszolgáltatók számára önállóan vagy akár azok munkatársainak aktív közreműködésével. A portáloknak ennek köszönhetően nem szükséges állandó stábot fenntartaniuk, vagy éppen komoly pénzen professzionális eszközöket vásárolniuk.

“A minket választó tartalomszolgáltatókkal szoros együttműködésre törekszünk. Munkatársaink nem csupán technikai kiszolgálószemélyzetként funkcionálnak, hanem kreatív alkotópartnerként vesznek részt a közös munkában” – mondta Englerth Attila, a Silver PROduction ügyvezetője.

“A minőségi anyagok közzététele a fiataloknak szóló fórumokon különösen fontos. A mai tizenévesek többsége a szabadidejének jelentős részét internetezéssel tölti, onnan bővíti ismereteit, vesz magatartásmintákat, ott építi szociális kapcsolatait, próbálja kiélni kreativitását, és azt tekinti az önmegvalósítás elsődleges terepének. Éppen ezért nagy hangsúlyt kell arra fektetni, hogy a portálokon igényes produktumokkal, vagyis olyan példákkal találkozzanak, amelyek további fejlődésre és pozitív gondolkodásra sarkalják őket. Ha a világhálón ennek az ellenkezőjével, igénytelenséggel szembesülnek, annak káros hatásai idővel a valós életbe is begyűrűznek” – véli Árokszállási Gábor, a Silver PROduction kreatív igazgatója.

Az online videótartalmak ma már nem csupán szórakoztató funkciót töltenek be: egyre többen részesítik előnyben információszerzésre az írott hírekkel szemben. Megfelelő tálalással a marketingüzenetek is hatékonyabban juttathatók célba ily módon. Ráadásul egy kiemelkedően kedvező árú kommunikációs formáról beszélhetünk a gyártás és a közzététel tekintetében egyaránt. A Silver PROduction repertoárjában számos műfaj szerepel (riport, interjú, tudósítás, termékbemutató, oktató filmek), amelyek között a hirdetni kívánó cégek megtalálhatják a célcsoportjuk eléréséhez legmegfelelőbbet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés