Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új tulajdonoshoz került az Olcsobbat.hu

Dotkom

Új tulajdonoshoz került az Olcsobbat.hu

A napokban 100 százalékos tulajdont szerzett az Olcsobbat.hu árösszehasonlító oldalt működtető Selko Kft-ben a Kirakat.hu portált is gondozó Sanoma Budapest. A megállapodás értelmében az Olcsobbat.hu megtartja saját nevét, arculatát, és minden jellemzőjét.

A 2005 óta működő Olcsobbat.hu az első boltértékelési rendszerrel felszerelt vásárlást segítő, ár-összehasonlító oldal Magyarországon. Célja, hogy a kínálatában szereplő (elsősorban műszaki, háztartási és szórakoztató-elektronikai termékek) közül a látogató könnyedén megtalálja a legolcsóbbat. A portál egyszerűen, átláthatóan működik, automatizált mechanizmusának köszönhetően pedig önmaga frissíti a kereskedő partnerei által forgalmazott termékek paramétereit, így mindig konzisztens adatokat olvashat a látogató.

Az Olcsobbat.hu havi elérése megközelíti a 350 000-et, 2009 májusában 348 000 látogató (forrás Google Analytics, 2009. május) kereste fel az oldalt. A site 51 000 termékadatlapjának nagy része tartós fogyasztási cikkeket takar: laptopokat, netbookokat, LCD televíziókat, háztartási gépeket, de mobiltelefonokat, számítógépes perifériákat és GPS eszközöket is nagy számban találnak az Olcsobbat.hu látogatói.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés