Connect with us

technokrata

Új szereplők az online aukciós piacon

Dotkom

Új szereplők az online aukciós piacon

A Vatera és Tesz-Vesz üzletpolitikájában csalódott ügyfeleket próbálják magukhoz csábítani a legismertebb hazai aukciós honlapokéhoz hasonló, de ingyenes szolgáltatást nyújtó internetes vállalkozások – írja az SG.hu.

A vatera.hu és a tesz-vesz.hu által bevezetett feltöltési díj, felháborodást váltott ki a felhasználók körében és új szereplők számára is lehetővé tette a belépést az online-árverési piacra. A boltamarson.com üzemeltetői márciusban jelentették be, hogy örökre szóló és teljes körű díjmentességet biztosítanak a felhasználóiknak, és a portál blogja szerint a látogatóik száma egy hónap alatt átlépte a húszezret. A napokban az Anakonda.hu is új üzleti modellt vezetett be, és ingyenessé tette a kereskedést az eladók számára, miközben a vevőktől próbál jutalékot szerezni a vásárlások után.

Azt, hogy a magyar aukciós piac jó lehetőségeket biztosíthat, az is bizonyíthatja, hogy a Zsolnay porcelánok amerikai forgalmazója a Klugex Inc két, több tízezer árut kínáló oldalt indított a toplicit.com és az advesz.com címeken. Elemzők szerint a magyar vásárlók rendkívül árérzékenyek, ezért az ingyenes aukciós portáloknak nagyon komoly esélyük van arra, hogy megszorongassák a két nagyot – derül ki az Sg.hu informatikai magazin írásából.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin