Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Pandák érkeztek

Dotkom

Új Pandák érkeztek

Megjelent a Panda CSS új verziója: a Panda Security for Business, a Panda Security for Business with Exchange és a Panda Security for Enterprise mellett a Panda AdminSecure is kapott néhány újítást.

Az újításoknak és az AdminSecure-nak hála, a szoftvercsomag minden védelmi modulja központilag szabályozható. A Malware Radar segítségével mélyreható analízis készíthető a gyanús fájlokról, megakadályozva ezzel, hogy a hálózat veszélybe kerüljön. A teljes szoftvercsomag Windows Server 2008 SP2-, Windows Vista SP2- és NAC-kompatibilis.

A Panda AdminSecure lehetővé teszi az adminisztrátoroknak, hogy az összes modult egy kezelőfelületről irányíthassák; az új verzió jóval alacsonyabb erőforrásigény, a nagy hálózatokat sokkal jobban kezeli, az új verziónak köszönhetően, immár az Exchange 2007-ben is megtalálható a Content Filter, mely hatékonyabb védelmet jelent a rendszergazdák számára.

A Panda Security for Business minden, a hálózatban lévő munkaállomást és fájlszervert véd a legkülönfélébb támadások ellen (vírusok, spamek, adathalászat, kémprogramok, rootkitek stb.). A program tartalmazza a Panda TruPrevent technológiáját is, amelynek segítségével ismeretlen forrásból származó támadásokat és behatolásokat képes visszaverni.

A Panda Security for Business with Exchange ehhez képest MS Exchange szerverek számára tartalmaz spam- és tartalomszűrő funkciókat, melyeket az új verzióban már jóval könnyebb kezelni és frissíteni.

A Panda Security for Enterprise bonyolultabb, összetettebb hálózatok védelmére ideális; egy-egy ilyen hálózat minden elemét képes védeni, a munkaállomásoktól és email-rendszerektől (Exchange, Domino, Sendmail, Qmail, Postfix) egészen a gateway-ekig és az ISA szerverekig. A modul malware- és spamvédelmet tartalmaz (végpontok és email-szerverek számára egyaránt), valamint tűzfalat, tartalomszűrést és behatolásvédelmi rendszert (HIPS, Host Based Intrusion Prevention System) is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés