Connect with us

technokrata

Új Pandák érkeztek

Dotkom

Új Pandák érkeztek

Megjelent a Panda CSS új verziója: a Panda Security for Business, a Panda Security for Business with Exchange és a Panda Security for Enterprise mellett a Panda AdminSecure is kapott néhány újítást.

Az újításoknak és az AdminSecure-nak hála, a szoftvercsomag minden védelmi modulja központilag szabályozható. A Malware Radar segítségével mélyreható analízis készíthető a gyanús fájlokról, megakadályozva ezzel, hogy a hálózat veszélybe kerüljön. A teljes szoftvercsomag Windows Server 2008 SP2-, Windows Vista SP2- és NAC-kompatibilis.

A Panda AdminSecure lehetővé teszi az adminisztrátoroknak, hogy az összes modult egy kezelőfelületről irányíthassák; az új verzió jóval alacsonyabb erőforrásigény, a nagy hálózatokat sokkal jobban kezeli, az új verziónak köszönhetően, immár az Exchange 2007-ben is megtalálható a Content Filter, mely hatékonyabb védelmet jelent a rendszergazdák számára.

A Panda Security for Business minden, a hálózatban lévő munkaállomást és fájlszervert véd a legkülönfélébb támadások ellen (vírusok, spamek, adathalászat, kémprogramok, rootkitek stb.). A program tartalmazza a Panda TruPrevent technológiáját is, amelynek segítségével ismeretlen forrásból származó támadásokat és behatolásokat képes visszaverni.

A Panda Security for Business with Exchange ehhez képest MS Exchange szerverek számára tartalmaz spam- és tartalomszűrő funkciókat, melyeket az új verzióban már jóval könnyebb kezelni és frissíteni.

A Panda Security for Enterprise bonyolultabb, összetettebb hálózatok védelmére ideális; egy-egy ilyen hálózat minden elemét képes védeni, a munkaállomásoktól és email-rendszerektől (Exchange, Domino, Sendmail, Qmail, Postfix) egészen a gateway-ekig és az ISA szerverekig. A modul malware- és spamvédelmet tartalmaz (végpontok és email-szerverek számára egyaránt), valamint tűzfalat, tartalomszűrést és behatolásvédelmi rendszert (HIPS, Host Based Intrusion Prevention System) is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin