Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új elnök a Sharp Információs Rendszerek európai részlegének élén

Dotkom

Új elnök a Sharp Információs Rendszerek európai részlegének élén

A Sharp Electronics Europe átszervezése során a Sharp Information Systems (IS, Információs Rendszerek) üzletága páneurópai vezetés alá került. Keiichi Katsua 2008 áprilisa óta áll a Sharp IS európai részlegének élén mint elnök. Katsua londoni irodájából közvetlenül Toshiyuki Tajimának, a Sharp Electronics Europe GmbH elnök-vezérigazgatójának jelent. A kinevezés mindenképp jó hír a magyarországi beruházók számára is.

A Sharp európai átszervezésének részeként Keiichi Katsuát nevezték ki a Sharp Information Systems Europe elnökének, hogy felügyelje az információs rendszerekkel, valamint az üzleti felszerelésekkel és megoldásokkal kapcsolatos értékesítési és marketing tevékenységet.  Az új struktúrának köszönhetően az egyértelműen meghatározott tevékenységi körrel rendelkező üzleti egységek számára gyorsabban hozzáférhetővé válnak az európai piacok, így gyorsabban el tudják látni azokat, és átláthatóbbá válik az ügymenet. “Az európai piac különösen fontos a Sharp számára, ezért hoztunk létre külön részleget az információs rendszerekkel foglalkozó üzletág, az IS részére. Az új részleg révén további növekedést kívánunk elérni, és biztosak vagyunk abban, hogy innovatív termékeinkkel továbbra is az élvonalba tartozhatunk majd az európai piacon is,” mondta Keiichi Katsua, a Sharp IS új elnöke.

Keiichi Katsua már huszonhat éve a Sharp csapatát erősíti, és mindjárt a kezdetektől fogva az információs rendszerek területén dolgozik. Katsua korábban számos vezető pozíciót töltött be a Sharpnál az értékesítés, a marketing, az üzleti tervezés és az adminisztráció területén is, legutóbb a Sharp Electronics kanadai fiókvállalatának elnöki tisztségét töltötte be.

“Keiichi Katsuta úr kinevezése újabb jele annak a törekvésnek, hogy a SHARP megerősítse pozícióit a multifunkciós berendezések piacán. Innovatív eszközök és a dokumentumkezeléshez kapcsolódó szoftvertermékek fejlesztésével a SHARP egyre inkább meghatározó gyártóvá kíván válni ezen a területen is, és ez a magyar felhasználók számára is igen előnyös lesz, hiszen egyre inkább testreszabott, könnyen kezelhető, költséghatékonyan működtethető irodai berendezéseket szerezhetnek be a SHARP magyarországi viszonteladóitól” – kommentálta a bejelentést Fábián István, a SHARP magyarországi fióktelepének vezetője.

A Sharp információs rendszerek mellett az LCD tévék és a napelemek jelentik a japán elektronikai vállalat három legfontosabb európai tevékenységét. Az információs rendszerekkel foglalkozó üzletág legjellemzőbb termékei a multifunkcionális berendezések, információ megjelenítők, projektorok, elektronikus POS termékek, valamint a számológépek és elektronikus szótárgépek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés