Connect with us

technokrata

Új BID menedzsment igazgatóval erősít a Navigator

Dotkom

Új BID menedzsment igazgatóval erősít a Navigator

A Navigator Informatika Zrt., a magyar informatikai piac egyik vezető IT-outsourcing szolgáltatója új BID menedzsment igazgatót nevezett ki Köles János személyében, aki 2008. október 1-től tölti be a pozíciót.

Köles János elsődleges feladatai közé tartozik az ajánlatok kidolgozása a szakértői csapat irányításával, az előkalkulációk előkészítése és ellenőrzése, illetve az ajánlatok engedélyeztetési folyamatainak bonyolítása és a szolgáltatási szerződések megfogalmazása. Emellett ő felel a Navigator információbiztonsági rendszerének kialakításáért és fejlesztéséért, az információbiztonsági folyamatok karbantartásáért, és a társaság információbiztonsági rendszerében meghatározott célok eléréséhez az lSO / IEN 27001:2005 szabvány előírásainak betartásáért, irányításáért és értékeléséért. A 41 éves villamosmérnök szakember kinevezésétől a vállalat az informatikai szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységének ügyfélkapcsolati, értékesítési és ajánlatadási feladatainak biztosítását várja.

“A cégnél stratégiai döntés született, hogy az értékesítési tevékenységre kiemelt hangsúlyt fektet a jövőben. Az üzletszerzés sikeréhez szükség van egy hatékony BID menedzsmentre, ami interaktív módon szolgálja ki a felmerülő igényeket. Ennek a feladatkörnek az elvégzésére vállaltam felelősséget, amikor igent mondtam a NAVIGATOR megkeresésére” – fogalmazott kinevezésekor Köles János, a NAVIGATOR Informatika Zrt. új BID menedzsment igazgatója.

“A Navigatorra mindig is jellemző volt az innovatív gondolkodás. Most a vezetés úgy érezte, jövő évi céljaink eléréséhez egy BID menedzserre van szükség, és úgy vélem, megtaláltuk a feladatra legalkalmasabb embert” – mondta Juhász Lajos, a cég vezérigazgatója. “Köles János személyében egy tapasztalt, kiváló szakmai képességekkel bíró szakemberrel bővült a NAVIGATOR menedzsmentje – kinevezésétől vállalatunk informatikai szolgáltatásainak menedzselése új szintre emelkedik” – tette hozzá Juhász Lajos.

Köles János 1993-ban kezdte szakmai pályafutását a Siemens Zrt.-nél, ahol először kapcsolattechnikai mérnök-üzletkötőként tevékenykedett, majd 1998-tól a hazai kapcsolattechnikai (EWSD) értékesítés felelőse lett. Fő tevékenységi körébe tartozott a piacra lépő koncessziós társaságok részére történő ajánlatkészítés, a szerződések műszaki tartalmának elkészítése és a projektek nyomon követése (UTI, HTCC, Déltáv, Digitel). Továbbá az ő nevéhez köthető a MATÁV II. rendszerválasztó tender kidolgozása, megnyerése és a projekt kivitelezése is. 2004-től a Vivendi Telecom, azaz a későbbi INVITEL Zrt-ért felelős Key Account Manager-ként tevékenykedett. 2006-ban váltott és a DELTA Elektronik Kft. rendszerintegrációs üzletági Key Account Manager-eként helyezkedett el. Egy évvel később már hálózatos értékesítési tanácsadó pozícióban dolgozott, egészen mostanáig. Köles János 15 éve dolgozik informatikai környezetben, értékesítési területen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin