Connect with us
Hirdetés

technokrata

SAP fejlesztés a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál

Dotkom

SAP fejlesztés a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál

A Synergon Informatika Nyrt. végzi a Nemzeti Hírközlési Hatóság SAP vállalatirányítási rendszerének továbbfejlesztését. A projekt értéke közel százötvenmillió forint.

A 2008 novemberében kiírt közbeszerzési pályázat nyerteseként a Synergon Informatika Nyrt. fejleszti tovább a Nemzeti Hírközlési Hatóság integrált gazdasági és pénzügyi rendszerét.

A projekt során több területen kerül sor az SAP alapú gazdasági és pénzügyi rendszer továbbfejlesztésére. SAP megoldás támogatja majd az NHH által kiszabott bírságok nyilvántartását és nyomon követését a hatékonyabb követeléskezelés érdekében. A hatóság eszközparkját nyilvántartó tranzakciós rendszer (SAP ERP) eszközanalitikája részletes informatikai eszköznyilvántartással bővül.

A fejlesztés kiterjed a Hatóság informatikai rendszereinek együttműködését támogató nyílt integrációs technológia (SAP XI) tervezésére is. Ezáltal létrejön egy olyan platform, amely biztosítja a folyamatközpontú együttműködést a különböző alkalmazások között a hatékonyabb folyamattervezés, -kezelés, -végrehajtás és monitorozás érdekében, csökkentve az integrációs és üzemeltetési költségeket.

További fejlesztés eredményeként a Synergon szakemberei a hagyományos és elektronikus oktatással kapcsolatos tervezési, szervezési, lebonyolítási és tartalomfejlesztési tevékenységeket támogató e-learning megoldás bevezetésével és a személyügyi nyilvántartás kibővítésével az NHH humán erőforrás gazdálkodási tevékenységét is támogatják. A megoldás hozzájárul a belső innovációs képesség fejlesztéséhez, a Hatóság értékeinek fontos részét alkotó szellemi tőkének, a köztisztviselők teljesítőképességének, a hatóság értékeivel és céljaival való azonosulásának és a teljesítmény hatékonyságának növeléséhez.

A fejlesztés során megtörténik a jelenlegi tranzakciós rendszer és az adattárház archiválása is, hiszen az elmúlt évek sikeres működése során felhalmozódott adatok komplex archiválási megoldás megvalósítását teszik szükségessé.

2010 januárjától az NHH tevékenységét egy nagyobb funkcionalitású, technológiailag korszerűbb integrált gazdálkodási rendszer fogja támogatni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu