Connect with us

technokrata

Rajtra kész a Noreg eSign Toolkit

Dotkom

Rajtra kész a Noreg eSign Toolkit

A Noreg bejelentette, hogy saját fejlesztésű Noreg eSign Toolkit elektronikus aláírási fejlesztőkészlete alkalmas a fokozott biztonságú és minősített elektronikus aláírás létrehozására és ellenőrzésére alkalmazható szabványos és biztonságos alkalmazások fejlesztéséhez.

A termék tanúsítását a HunGuard Kft. végezte, és a terméket a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) is nyilvántartásba vette. A Noreg Kft. több mint egy évtizede végez PKI rendszerhez kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek mind megfelelnek az irányadó jogszabályoknak és ajánlásoknak, és támogatják a közigazgatásban előírt formátumokat.

A Noreg eSign Toolkit minden, az e-hitelesítési megoldások területén szükséges funkciót biztosít az ügyfelek számára: elektronikus aláírást, aláírás ellenőrzést, időpecsét kérést és ellenőrzést, visszavonási állapot lekérdezést és ellenőrzést, tanúsítvány és intelligens kulcshordozó eszközök kezelését. Az eSign Toolkit bármilyen dokumentum elektronikus aláírására és az elektronikusan aláírt állományok ellenőrzésére használható. A program alkalmas más szállítók által szabványosan aláírt állományok ellenőrzésére és kibontására.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin