Connect with us

Hirdetés

technokrata

Piacszerzés után növeli kelet-európai jelenlétét az Acer

Dotkom

Piacszerzés után növeli kelet-európai jelenlétét az Acer

Az Acer a lengyelországi Wroclaw-ban, Asplex név alatt új alkatrész-disztribúciós központot fog megnyitni, mely elsődleges célja, hogy az EMEA régiót lefedje alkatrésszel, illetve egyszerű gyártási (light manufacturing) szolgáltatásokkal.

Az Acer Customer Care (Ügyfélgondozási) stratégia szerves részeként – mely azért lett kifejlesztve, hogy a vállalat kapcsolatát erősítse vásárlóival – az új elosztó központ célja az, hogy EMEA szinten hozzájáruljon a cég Ügyfélkapcsolat kezelésének fejlődéséhez.

A beruházás egyik oka az Acer piaci részesedésének növekedése a Közép- és Kelet-Európai országokban. Az Acer teljes befektetése ebbe a projektbe várhatóan több mint 3 millió euró lesz. Ezenfelül, földrajzi elhelyezkedése miatt az Alsó-Sziléziai régióban, az új központ jobb ügyfélszolgálatot lesz képes nyújtani a teljes EMEA régió számára.

A projekt jelentős befektetés épület méret és személyzeti szempontból is. A ProLogis-tól, mely elosztó központok bérbeadásának területén nemzetközi szinten is vezető cég, bérelt 20.000 négyzetméternyi területen több mint 200 alkalmazott fog dolgozni – többségüket már 2009 novemberében állományba veszi a cég. Az új elosztó központ 2009 végére lesz teljesen működőképes, míg az egyszerű gyártás (light manufacturing) a tervek szerint 2010 második negyedévében indulhat el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés