Connect with us

technokrata

Navigációs készülékeket kapott a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat

Dotkom

Navigációs készülékeket kapott a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat

A “Navigáció a gyors segítségért” elnevezésű segélyakció keretében GPS-készülékekkel látták el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat autóit. A felajánló TELE Systems Electronic Hungary Kft. a súlyosan sérült, vagy beteg gyerekek mentését végző szervezet teljes mentőflottáját felszerelte navigációs eszközökkel, és Nav N Go iGO 8 szoftverrel.

Újabb navigációs cég kapcsolódott be a “Navigáció a gyors segítségért” programba. A TELE Systems Electronic Hungary Kft. felajánlotta, hogy a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat minden mentőautójába ad egy-egy GPS-készüléket 3D navigációs szoftverrel. A műholdas útkeresés nagy segítséget jelent majd a súlyos, életveszélyes állapotú gyermekek mentésében és szállításában, hiszen hamarabb érkezhet meg hozzájuk a szakszerű segítség.

A gyermekmentő szolgálat kiváltképp abban az új mentőautóban veszi majd hasznát a navigációs eszköznek, melyet szintén adományként kaptak tegnap a C&A áruháztól. Ezt az új gyermek-mentőorvosi kocsit ugyanis Miskolcon állítják forgalomba, ahol elsőként szervezték meg a vidéki gyermekmentést.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu