Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nav N Go: fókuszban az innováció

Dotkom

Nav N Go: fókuszban az innováció

A Nav N Go is csatlakozott a Mobilitás és Multimédia Klaszterhez.

A navigációs szoftverek fejlesztésével foglalkozó Nav N Go bejelentette csatlakozását a Mobilitás és Multimédia Klaszterhez (MMKlaszter). A vállalat célja, hogy Magyarország legnagyobb innovációs klasztere tagjaként tovább bővítse kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységét.

“A hivatalos felvételi folyamatot követően novembertől a Nav N Go is teljes jogú tagja lett a Mobilitás és Multimédia Klaszternek” – ezt Lemák Gábor, az MMKlaszter igazgatója és Vahl Tamás, a Nav N Go ügyvezetője jelentették be csütörtöki sajtóértekezletükön, Budapesten. Az immáron 62 tagúra bővült Mobilitás és Multimédia Klaszter innovációs inkubációval, potenciális partneri kapcsolatépítéssel, valamint fejlesztési pályázatok menedzselésével kívánja segíteni a magyar sikercég projektjeit.

Mint a sajtóeseményen elhangzott: az együttműködés hamarosan konkrét fejlesztés formájában is elindulhat el: a Nav N Go egy új, mobil navigációs megoldáson kezd el dolgozni a közeljövőben, melyhez a Mobilitás és Multimédia Klaszter támogatásával keres partner cégeket. “A teljes innovációs értékláncon át támogatjuk a Nav N Go fejlesztését, beleértve a lehetséges partnerek felkutatását, a piaci bevezetés és forrásszervezés lehetőségét is” – mondta Lemák Gábor, a Mobilitás és Multimédia Klaszter igazgatója. 

“Új fejlesztések és innovációs együttműködések reményében csatlakoztunk a Mobilitás és Multimédia Klaszterhez, hiszen számunkra kiemelt cél, hogy navigációs szoftvertermékeinket továbbra is jellemezzék azok a kiváló technológiai újítások, melyek meghatározó piaci előnyhöz juttathatnak minket” – hangsúlyozta Vahl Tamás, a Nav N Go ügyvezető igazgatója a cég csatlakozása kapcsán.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés